KOZLIČKI PONOVNO NA TRENINGU: Novo leto – nova zgodba?

Koper

Po prazničnem premoru so se danes na Bonifiki spet zbrali nogometaši koprskega kluba. Po srečanju s predsednikom kluba Valterjem Valenčičem in trenerjem Igorjem Pamićem jih je čakal lažji trening.

Glavno sporočilo trenerja Pamića igralcem je bil cilj v drugem delu sezone – to je četrto mesto. Trening je sicer potekal v nekoliko okrnjeni sestavi. Zaradi reprezentančnih obveznosti sta manjkala Matej Pučko in Gregor Sikošek ter Toni Datković (Hrvaška). Sredi tedna se bosta z nekoliko daljših počitnic vrnila Ruben Belima in Leandro Teijo, Joel Valencia pa se trenutno mudi na Kitajskem, kjer se pogovarja o prestopu h klubu Hangzhou Greentown FC.

V pripravljalnem obdobju ne bo manjkalo niti atraktivnih nasprotnikov. 18. januarja se bodo Koprčani doma pomerili s Crveno zvezdo, tekma bo ob 17.00. Drugi srbski velikan Partizan pa na Bonifiko prihaja 22. januarja. To tekmo si bodo lahko ljubitelji nogometa ogledali ob 15.00.

Priprave bodo kozlički nadaljevali v hrvaškem Medulinu, kjer jih prav tako čaka nekaj prijateljskih obračunov. Pomerili se bodo z zagrebško Lokomotivo ter z ekipama Vojvodine in Cibalie. Po vrnitvi v Koper pa v goste prihaja še NK Slaven Belupo.

Deli novico:

@bobo 12.31 |  11 .01. 2017 ob  13: 21
pogledal po spletu, a sem ugotovil, da je od prvoligašev samo koper na sodišču....in da se cela slovenija smeje dogajanju v kopru...
koper |  11 .01. 2017 ob  12: 32
-1
to da prihajajo iz tujine v Olimpijo in Maribor pa še kam drugam pa ne smrdi ,,,ale dej dej pejdi na spehod
bobo |  11 .01. 2017 ob  12: 31
-3
imaš splet pa si malo poglej ,to kar je v Kopru ni nič samo drugod ni Popovič pa se vam zdi vse normalno da se krade in mešetari .V vaših glavah je velik problem ,človek ki naredi več kot vi je za vas lopov ,v normalnem svetu tega ni.Vsak tujec ali pa slovenec samo da ni koprčan vidi napredek v Kopru samo mi vi ste nezadovolni ,temu se reče daš prst in hočejo roko......ale dejte že enkrat mir .....in vaše furstracije ne zdravite z županom .To da pomaga klubom tudi rokometu in košarki vas pa ne zanima ,ne, to ne bo nihče napisal.
Anej Sirk |  11 .01. 2017 ob  12: 09
Vasko nam je obljubljal raj
Popo celo ligo prvakov
Navijači so se prodali žabariji
SOŽALJE IGRALCEM :((
@ BOBO |  11 .01. 2017 ob  07: 41
Ker je nogomet religija. Gledalcem na stadionu, sploh pa fanatičnim navijačem nogomet daje neko vsebino in smisel. Verjamejo v zmago in si nastavljajo svoje svetnike. Za to pa je potreben denar - ogromno denarja.
Stadion - cerkev
gledalci - verniki
navijaću - fanatiki
igralci - svetniki .....
Vsaka država, vlada in družba verske službe, društva, klube ...drugače tratira in namenja ogromno denarja za prosto razpolaganje.
Slovenski nogomet res ni bogat, niso pa zanemarljive tudi manjše vsote, predvsem kdo do njih pride in kako si jih delijo. Če prihajajo po njih na Bonifiko iz tujine, pomeni, da nekaj močno smrdi in da nekaj res ni uredu.

Ker cilj nogometne religije je sledeč:
Zdajšnja pogodba Cristiana Ronalda z Realom, ki traja do leta 2018, Portugalcu nanese približno 16,5 milijona evrov letne plače. Po podpisu nove pogodbe, ki naj bi bila že v pripravi in naj bi trajala do leta 2021, bo 31-letni portugalski as zaslužil 23 milijonov evrov neto, kar znese kar 440 tisoč evrov na teden.

Kanarin |  11 .01. 2017 ob  07: 38
Śe tistih neki navijačev si želi nove lepše zgodbe, ma mi par da je to bol za Tom Cruisa naloga.....
BOBO |  11 .01. 2017 ob  00: 03
Ma jaz nekaj ne razumem. Za nogomet me sicer boli kurac , ker za Koper nikoli nisem mogel resno navijati. Saj ta klub enostavno ne nudi možnosti , da bi kdo navijal za njega. Naj mi nekdo razloži , zakaj se v temu klubu tako mešetari.
Pa se je trgovalo z igralci, pa je prišel Mandarič , maj slišal takrat za njega, pa drkanje s trenerji, pa nekaj s pogodbami , pa sodišče polno afer s Subanom, pa neke ljubice , menjava trenerjev po tekočem traku , neresnost do igralcev , ma tega je non stop full skozi vsa ta leta , vsaj stadion smo dobili . Ma zakaj mora to biti v Kopru non stop , ali je tako tudi v drugih klubih. Naj meni to kdo objasni!
izolano vero |  10 .01. 2017 ob  19: 29
ja, nova zgodba- 2.liga
Valterinjo de Islas Kajmanes |  10 .01. 2017 ob  17: 49
Murko in pancetko, brez nosonje, s kozlički v prijetnem sproščenem vzdušju. Hahaha, ke telenovela, oggi le comiche.
nabijač |  10 .01. 2017 ob  17: 13
Pristavi raje kakšen €,ker to da si z njimi jim nič ne pomeni.Blagajna je prazna,neki nepridiprav jo je izpraznil,še brez igrišča bodo ostali!
navijač |  10 .01. 2017 ob  16: 27
-5
Bravo Kozlički. Pogumno v drugi del sezone. Mi smo z vami!
Lino |  10 .01. 2017 ob  15: 57
...že po facah na sliki se vidi kakšna je motivacija, energija in klima v tistem "kokošnjaku".....če bi jih slikali v prostoru za "sprostitev" za biljardom ali kalčettom...bi bili vsi nasmejani....motike v roke in v njivo...brižna Istra
1