KOŽELJ WINES PORTOROŽ: Vrhunska vina, topel ambient, dobra glasba in širok nabor čudovitih daril

Trendi

V Hiši dobrih vin Koželj so vinsko zgodbo začeli pisati pred 30 leti. Malim vinarjem in velikim vinskim kletem so opora pri distribuciji vin po celi državi, ugodijo pa tudi naročnikom iz tujine. Vrhunska vina, tradicijo in sodobnost so pripeljali tudi na obalo z odprtjem vinoteke Koželj Wines Portorož v Marini Portorož.

Vino je stvar okusa in okusi so različni. Izbor vin v Koželj Wines Portorož omogoča, da na enem mestu izbirate med vini iz vseh vinorodnih dežel Slovenije in sveta. Prodajajo več kot 1.500 slovenskih polnitev in vin iz izbranih tujih vinorodnih dežel. Toplo vabljeni v Wine Bar, kjer boste lahko uživali v široki ponudbi vin pa tudi kave in koktajlov.

Iščete darilo za vaše najbližje?

Poleg vin in žganih pijač njihovo ponudbo dopolnjujejo profesionalni vinski pripomočki, olja, čokolade različnih okusov, med, balzamični kisi Giuseppe Giusti, grisini in še mnogo več.

Vsako leto v prazničnem času pripravijo širok nabor poslovnih daril ter daril za vaše najbližje, ki si jih lahko ogledate in kupite v Koželj Wines Portorož. Celotno ponudbo daril za vaše ljubljene osebe si lahko ogledate na njihovi spletni strani.

Praznični utrip v Koželj Wines Portorož

Druženju s prijatelji ali poslovnimi partnerji poseben čar doda tudi prijetna glasba. V petek, 22. decembra, in v soboto 30. decembra, vas toplo vabijo na večer mehurčkov in saksofona. Čaka vas okušanje penin z Goriških brd – Medot 48 in Medot Rose, za dobre ritme pa bo poskrbel mojster saksofona Tomaž Nedoh.

Med 22. – 24. decembrom in 29. – 31. decembrom se boste lahko v Koželj Wines Portorož razvajali z odličnimi ostrigami.

Spremljajte jih na njihovem Instagram ali Facebook profilu.