KOVČKI ZA DUBAJ SO PRIPRAVLJENI: Vida Macura Maglica v družbi najboljših svetovnih fitnes trenerjev (VIDEO)

Koper

Na največjem svetovnem sejmu športa in dobrega počutja Dubai Active Industry, ki bo potekal med 28. in 30. oktobrom 2022 v Dubaju, bo kot edina predstavnica iz Evrope nastopila priznana licencirana kondicijska trenerka in profesionalna športnica Vida Macura Maglica iz Kopra. 

Gre za dogodek, ki ga obišče več kot 30.000 športnih navdušencev, na njem pa se predstavljajo vodilne svetovne blagovne znamke za fitnes, dobro počutje in šport ter najnovejša tehnologija in inovacije na tem področju. Vida Macura Maglica bo na največjem športnem sejmu predstavila 45 minutni trening, kar bo na glavnem odru omogočeno le desetim najboljšim profesionalnim trenerjem na svetu. Predstavila bo različne težavnostne stopnje vadbe, od vadbe z nizko intenziteto do vadbe na težavnostni stopnji izkušenega profesionalca v športu, kar omogoča tudi njena aplikacija  Extreme Training®️.

Aplikacijo Extreme Training®️ poganja znanje Slovencev in je v celoti plod slovenskega razvoja. Zasedla je prvo mesto v svetu po inovativnosti. Uspešnost aplikacije določa neposredno Google, na podlagi njihovih svetovnih parametrov. Lani je zasedla šesto mesto po številu uporabnikov. Namenjena je predvsem ženskam za izvajanje programov vadbe in uživanje zdravih obrokov hrane, saj poleg vodenih treningov ponuja tudi zdrave recepte z preračunanim kalorijskim vnosom. In prav uspehu aplikacije gredo zasluge za povabilo na največji sejem športa v Dubaju.

"Povabilo je zame in celotno ekipo izjemen dosežek. Pričakovanja so velika, pritisk tudi, saj ne predstavljam samo naše aplikacije, ampak tudi našo državo. Sem tudi edina trenerka iz Evrope, ki je povabljena v Dubaj, zato se zelo trudim, da bo moj nastop brezhiben," pravi Macura Maglica. Priprave so intenzivne, vsakodnevne.

"Na nastop se pripravljam tako kot sem se, ko sem bila tekmovalka v karateju. Treniram vsak dan intenzivno po eno uro," dodaja Macura Maglica. 

Deli novico: