KOT 'ZA STAVO' ZADEVALI KOLIČKE IN PAKIRANE AVTOMOBILE: V avtomobilu Izolanke poškodovan 10-letnik, v Kopru 'mrtvo pijani' voznik s poškodbami glave

Kronika

V četrtek so koprski policisti obravnavali dve precej nenavadni prometni nesreči, v kateri sta bili samoudeleženi dve vozili. V obeh primerih je prišlo do poškodb, v prvem primeru se je poškodoval otrok, v drugem pa pijani voznik avtomobila.

Vse fotografije so simbolične.

V četrtek ob 11.47 se je zgodila prometna nesreča v Izoli. 45-letna domačinka je peljala osebni avto preblizu desnemu robu, zato je trčila v betonsko oviro in nato v parkirano osebno vozilo. Pri trčenju se je lažje poškodoval 10-letni otrok v vozilu, ki ni bil pripet z varnostnim pasom. Izdali so ji plačilni nalog, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Prav tako v popoldanskih urah je voznik osebnega avtomobila v Kopru trčil v količke na pločnikih, na pločniku so ostali deli vozila, voznik pa je odpeljal s kraja. Zatem je isti voznik poškodoval še dva parkirana avtomobila.

Policisti so voznika, 52-letnega državljana BiH, ki začasno prebiva v Kopru, izsledili na enem od bencinskih servisov. Poškodovan je bil po glavi, zato je bil poklican na kraj zdravnik, ki mu je nudil prvo pomoč. Odrejen preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0,80 mg/l. Policisti so mu odvzeli vozniško dovoljenje, sledi mu obdolžilni predlog.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija