KOT V POSMEH 8. MARCU: Moški pred 5-letnim otrokom na cesti brutalno pretepel nekdanjo ženo, ogorčeni odzivi! (VIDEO)

Kronika

Moški, ki je na ulici v Turčiji brutalno pretepel svojo nekdanjo ženo pred otrokom, je na družbenih omrežjih sprožil množično ogorčenje. Posnetek, ki ni priporočljiv za ogled občutljivim, je nastal tik pred mednarodnim dnevom žensk.

Video, ki kroži po družabnih omrežjih, prikazuje moškega, ki brutalno udarja in brca svojo 24-letno nekdanjo ženo pred njunim petletnim otrokom, medtem ko so ga očividci pozivali, naj s krutostjo preneha.

Napad, ki se je zgodil tik pred mednarodnim dnevom žena, je na družbenih omrežjih sprožil ogorčenje, uporabniki pa so oblasti pozvali, naj moškega ne pustijo nekaznovanega.

Poškodovano žensko so odpeljali v bolnišnico, zdravniki pa so kasneje povedali, da je v stabilnem zdravstvenem stanju. Osumljencu je sodišče v provinci Samsun odredilo pridržanje zaradi namernega poskusa umora.

Tožilcem je osumljenec povedal, da naj bi mu bivša žena zagrozila, da mu ne bo dovolila nadaljnjih stikov z njunim otrokom. "Bil sem šokiran in nisem vedel, kaj počnem," je dejal.

Nasilje v družini ostajaja v Turčiji resen problem. Predsednik Recep Tayyip Erdogan je včeraj dejal, da se nasilje nad ženskami šteje za "zločin proti človeštvu". "Najostreje obsojam kakršno koli fizično ali duševno nasilje nad ženskami in diskriminacijo," je še povedal ob dnevu žena.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Drek |  08 .03. 2021 ob  13: 54
-1
Ištrijan | 08 .03. 2021 ob 13: 50
Sem natancno prebral in tudi razumel.

Po tvojem torej bi moralo npr ko se zgodi prometna nesreca in se ne moreta zmeniti za krivdo, da ce eden rece: "mi bos placal" biti kaznivo, ker cene ta drugi lahko ne stoicno prenasa in mu razbije glavo. Odlicna logika ni kaj.

Raje ti pozorno preberi kar sem jaz napisal, ker tvoja seksisticna podzavest kar lije ven izmed vrstic.
kokodek |  08 .03. 2021 ob  13: 53
so imeli čas za snemat, ma brez jajc za posredovat ! Škifo!!!!
Ištrijan |  08 .03. 2021 ob  13: 50
@Drek

Še 1x NATANČNO (priporočam večkrat!!) preberi moj prvi!! in drugi odstavek.
Drek |  08 .03. 2021 ob  13: 45
Ištrijan | 08 .03. 2021 ob 12: 26

Tvoj odgovor je v stilu nisem rasist vendar...mi grejo na qurac crni/beli/rdeci.

Po tvoji logiki si je zenska sama kriva ker je grozila, tako direktno iz tvoje fantazije, brez vedet nic o tej zgodbi, in na splosno so si zenske same krive, ker hocejo vse pobrat. Ze samo ,da ti fantazija tam nese si razkrinkal kaksen seksist si.
Ce zenska ne dovoli videt otrok in clovek tako reagira, se samo potrjue ,da je imela cisto prave razloge zakaj ne pustiti otrok takemu cloveku.

Torej na splosno po tvojem, ce nekdo verbalno grozi drugemu in se to ne v smislu "te ubijem" "te zlomim" ampak "placal mi bos denarno" in mu ta drugi razbije glavo, je kriv ta prvi. Bravo, bravo.

Ištrijan |  08 .03. 2021 ob  12: 26
-5
Daleč od tega, da bi opravičeval fizično nasilje, nad komerkoli!!!

Ampak naj se že enkrat razume, da so tudi izjave v smislu "ne bom dovolila nadaljnjih stikov z otrokom", "vse ti bom pobrala", "celo življenje mi boš plačeval",......prav tako svojevrstno nasilje!! Nekateri ga prenašajo bolj stoično, drugim se pa ob takih izjavah (grožnjah!!!) dobesedno odtrže.

In dokler bo ženskam (seveda tudi moškim) nekaznovano dovoljeno drugemu partnerju tako pritlehno grozit, se bodo takšni dogodki še kako ponavljali!!
kjessi |  08 .03. 2021 ob  10: 42
Rad bi opozoril Regionalce, da nimamo vsi vaši sledilci twiterja.