Korak bližje k ankaranskim redarjem

Ankaran

Že od začetka leta na območju ankaranske občine redarska služba ne deluje, saj so koprski redarji tam prenehali izvajati nadzor, v Ankaranu pa svoje službe še niso vzpostavili. Odločili so se, da bodo skupni Medobčinski inšpektorat imeli s piransko občino, zaposlili pa bodo svoje redarje. Danes bodo o predlogu odloka odločali piranski svetniki.

Zeleno luč Medobčinskemu inšpektoratu in redarstvu Občine Piran in Občine Ankaran so že podali ankaranski občinski svetniki, danes jo bodo po vsej verjetnosti še v Piranu. Tako bosta piranska in ankaranska občina vzpostavili skupno redarsko službo, zaradi česar jima bo polovico stroškov delovanja službe krila država. To je tudi glavni razlog, da sta se občini odločili za sodelovanje.

Zaposlili bodo svoje redarje

Sedež inšpektorata in redarstva bo v Piranu, kar pa ne pomeni, da se bodo tamkajšnji redarji vozili na delo v Ankaran. Tam bodo namreč zaposlili svoje, koliko, nam za zdaj na ankaranski občini še niso znali povedati. Prav tako težko napovejo, kdaj točno bo skupna redarska služba v Ankaranu začela z delom.

Deli novico:

@GGM |  14 .07. 2015 ob  20: 00
ROFL

pa se kaj ta akronim pomeni...:

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=ROFL

s prevodom se mi ne da ukvarjat...rekao Tito snađise!
GGM |  14 .07. 2015 ob  19: 55
-1
Mi smo za povezovanje, sodelovanje, sobivanje in soustvarjanje
Klub uspešnih |  14 .07. 2015 ob  19: 07
Ankaran je še en velik uspeh Mišiča Mišiča
Kaj čmo-ni ljubezni več tu |  14 .07. 2015 ob  17: 37
Vsa Obala je mrtva že desetletja. Ne da nobena, četudi jih lahko pride vsak dan sem teh lepotičk na 10000 e. Štajerke so zale, Primorke pa vrag. Mogoče kaj drugo pomlad. Ciao
ni hujšega |  14 .07. 2015 ob  17: 10
10
kot poslušat popolnoma prazno besedičenje GGM ki veliko govori nič ne pobe še manj pa uresniči kar govori, tudi pri komunali edino kar je uresniči so visoke položnice
@Dejstvo |  14 .07. 2015 ob  15: 53
Dejstvo je, da si mi polepšal dan:)
@Dejstvo.... |  14 .07. 2015 ob  15: 48
Hahahahahahahahhahahahha.....

''Gospod'' Mišič pravis....

cetudi bi lahko zanemarli kako ej sploh prislo do nastanka tega ''Lika'', je dejstvo da Ankaranska zgodba problematika in zaplet celote niso nastali iz danes na jutri.

celotna zgodba o odcepitvi, ki se danes ti bo vecina Ankarancanov opisala kot nepotrebno v obcini z ''normalnim'' vodstvom, je posledica let in let preziranja situacije ter potreb Ankarancanov.

obljube MI bomo iz Popoviceve garde, ko je vse slo ze mimo so bile le votle besede predsem ce jih izreka clovek ki se splila pirancana zivi pa v kopru in fintira prijavo v Ankaranu.

En mandat moramo dat mozem ki so se vsa ta leta trudili ''uradno'' za nase dobro... jih bomo krizali ce temu ni bilo tako ma za nekrat imajo bel papir pred sabo in nobenega greha na grbi... kar o popovicevi gardi z zlorabljenim naslovom ''gospod'' ko se govori o Misicu se lih ne da rect.

Dejstvo |  14 .07. 2015 ob  15: 17
-6
Gospod Mišič vam je ponujal možnost razvoja, sožitja in sodelovanja, ampak je prevladala zaslepljenost in ste verjeli praznim obljubam gospoda Strmčnika. Zdaj sprejmite vsi odgovornsot nad slabo odločitvijo in počakajte, da demokracija naslednjič odloči - na boljše!
bigboss |  14 .07. 2015 ob  13: 35
-1
fak.. koliko komentarjev, ce reces nekaj proti ankarnau.. to je ze pojav vreden znanstvene raziskave..

no kakorkoli, upam, da boste cimprej naredili kaj lepega na unem koncu, da se boste tudi vi lahko s cim pohvalili..

Gwt |  14 .07. 2015 ob  12: 42
Bigboss cela obcina Koper ima toliko prebivalcev(50.000) sam Koper veliko manj.Mislim da Skofjotom in ostalim zaselkom prah iz luke nič ne skodi škodi samo Popotovem pohlepu.
koop |  14 .07. 2015 ob  11: 54
Šparovno !
hmmm... |  14 .07. 2015 ob  11: 49
@bigboss glej, ki koncesnina je zaradi kvadratnega metra ne pa na prebivalca. Luka je polovica v ankaranu in ''skoda'' ki jo povzroca jo povzroca na kvadratni meter ne pa na prebivalca...

v anakranu je rasuti tovor in tistih 100/200 glav ki zivijo v soncem parku trpi vec kot 50000 kopercanov.

ta lopotova ideja je malo tako iz trte zvita... ker po njegovem ce bi bila cela luka v ankaranu in samo uhod v kopru bi spet bilo treba delit na prebivalca?

a to da ni zrihtal prestavitev vhoda ker ima raznorazne mucke z njegiovimi pajdasi na serminu je njegova kraja zaradi katere kopercani trpijo ...se vhod bi mogel bit v Ankaranu in mi ankarancani nimamo nic proti...kar se pa redarstva tice... malo sem v skrbeh, ankaran nima parkirisc in kar ima je popovic pravocasno odal/prodal gubaracu... tej redarji bodo polnili lopotov zep, a parkirisc pa ni... pred bajto imam picerijo in italiani se razlezejo po celi ulici... samo tudi ce italianov nebi bilo mi domacini smo nepravilno parkirrani ker preprosto nimamo kje...in ce redar dela po zakonu jaz si zalsuzim kazen...

se pa strnjam da izjemni dogodki ki se dogajajo pred posto in v okolici kampov so relativno nevarni... otrok je dosti, avti nepravilno parkitrani pa ti omejujejo vidno polje....

ce in ko se pa uspostavi redarska sluzba..pa nemore bit samo eden ker razen tega da ni mogoce delat cel dan ta clovek ima pravico do bolniskih dopustov ali da se mu preprosto rodi otro in povezana porodniska... mogoce pa bi se kako nedeljo preprosto odpocil...in bi to postal asluzba ki deluje samo 40 ur na teden - zaonsko pripadajocih dela prostih dnevov in pravic zaposlenega....

pokopalisce... nestojte pozabit da mora bit obcinska uprava v polnem delovanju ker je Lopovic prodal gubarcu parcelo ki smo imeli rezervirano za ta namen... torej jo je treba prvo dobit nazaj... in tu so spet odvetniki stroski in nevem se kaj...zadeva ki je Lopovic zrihtal.... je videl vecji biznis da njegov kompanjon gradi kaksno vilo tam in s tem zavlekel zadeve za kakih 10 let....saj veste kako deluje slovensko pravosodje ..z rocno zavoro zategnjeno!
1