KOPRSKI VATERPOLISTI 'PO NOVO ZMAGO' NA GORENJSKO: Povratna tekma polfinala za pokal Slovenije (FOTO)

Koper

Vaterpolo društvo Koper Primorska ta konec tedna čaka povratna tekma polfinala tekmovanja za Pokal Slovenije. Primorska ekipa je prvi dvoboj v novem koprskem olimpijskem bazenu gladko dobila in si pred povratnim srečanjem s Triglavom, ki bo v Kranju v soboto, 7. decembra,  ob 18. uri, zagotovila izdatno prednost sedmih golov.

VD Koper Primorska je prejšnji teden na prvem pokalnem polfinalnem obračunu v mestnem bazenu na Bonifiki povsem nadigralo ekipo kranjskega Triglava in jo premagalo kar z 12:5 (4:2, 4:1, 2:1, 2:1).

"V Kranj gremo po novo zmago. Na naši zadnji tekmi Jadranske lige v Nišu niti nismo igrali slabo, a so nas res kaznovali  za vsako malenkostno napako," je pred gostovanjem v gorenjski prestolnici pojasnil kapetan VD Koper Primorska Rok Crnica.

Igralci Triglava so sicer znani po tem, da se vedno borijo do zadnjega sodnikovega žvižga, poleg tega pa so že na prvi tekmi pokazali, da nekateri med njimi porazov ne prenašajo najbolje. Ob koncu dvoboja, ki je bil že zdavnaj odločen, se je namreč zvrstilo tudi nekaj nepotrebnih nešportnih potez. Nekaj podobnega lahko pričakujemo tudi v Kranju, sicer pa je vaterpolo šport, pri kateremu brez udarcev pač ne gre. Vaterpolisti Triglava so bili od nekdaj največji rivali koprske ekipe, so sporočili iz kluba.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija