KOPRSKI VATERPOLISTI KRSTILI NOV OLIMPIJSKI BAZEN: Na prvi tekmi so se udarili z Zadrom

Koper

Mestna občina Koper je pred dobrim tednom dni slovesno otvorila novo pridobitev v mestu, pokrit olimpijski bazen, ki je že začel služiti svojemu namenu. Včeraj so koprski vaterpolisti v njem namreč odigrali prvo tekmo proti hrvaškemu Zadru.

V koprskem olimpijskem bazenu sta se v drugi Jadranski ligi sta včeraj pomerila Vaterpolo društvo (VD) Koper Primorska in ekipa Vaterpolo kluba (VK) Zadar 1952, a je domačim za zmago zmanjkal kanček sreče. Gostje so bili namreč boljši s 6:5. Ne glede na izid pa bodo koprski vaterpolisti imeli še veliko možnosti za to, da se v novi dvorani razveselijo zmag.

Direktor VD Koper Primorska Blaž Ćeklić

Direktor VD Koper Primorska Blaž Ćeklić je ob prvi tekmi v novem olimpijskem bazenu povedal: "Več kot osemdeset procentov igralcev je študentov in hkrati nam bodo to dobre priprave tudi za evropsko prvenstvo poleti, ki ga organiziramo tukaj v Kopru." Povedal je, da je njihov cilj v Jadranski ligi sredina lestvice, poleti pa zmaga na evropskem prvenstvu. Z naslednjim letom "pa bomo poskušali štartati na prvo mesto in prehod v prvo jakostno skupino," je Ćeklić razkril ambicije Koprčanov.

Vaterpolist Đorđe Šormaz

Sicer pa so koprski vaterpolisti nad novo pridobitvijo navdušeni: "Nam je to prva tekma, 'ful' je dober bazen in zaenkrat je vse dobro. Zdaj imamo več prostora za trening," je povedal eden od igralcev VD Koper Primorska Đorđe Šormaz. Več izjav ob novi pridobitvi v Kopru si oglejte v spodnjem videoposnetku.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija