KOPRSKI ROKOMETAŠI SLAVILI V KRŠKEM: V zadnjih dvajsetih minutah zlomili odpor Posavcev in zmagali s šestimi goli razlike (VIDEO)

Koper

Rokometaši Kopra so v 22. krogu lige NLB včeraj v gosteh premagali Krško z 28:22 (15:13).

Fotografija je simbolična.

Koprčani so po deveti zmagi zadržali sedmo, Krčani pa ostajajo na zadnjem mestu v 14-članskem elitnem domačem ligaškem tekmovanju.

Z zanesljivo zmago iz Krškega! Od domačinov smo bili boljši s 22:28. Učinkovito, sproščeno in navdihnjeno od prve do zadnje minute. #ZmagujemoSkupaj???????? Luka Koper Zavarovalnica Sava

Objavil/a RD Koper dne Sreda, 12. april 2023

Rokometaši z Obale so v zadnjih dvajsetih minutah zlomili odpor Posavcev. Med 39. in 46. minuto so pri vodstvu s 17:16 naredili delni izid 5:1 ter povedli s 22:17. Lepega kapitala v končnici niso zapravili, vseskozi so bili zbrani, pravočasno dosegali gole in zatrli vse poskuse domačih rokometašev po morebitnem prevratu.

V primorski ekipi je bil najbolj učinkovit Matevž Žagar z desetimi goli. Tine Poklar in Adam Bratkovič sta prispevala po pet zadetkov, izkazal pa se je tudi vratar Marin Đurica, ki je zbral 15 obramb. V posavski zasedbi je Tadej Sobotič dosegel štiri, Mitja Romih in Andraž Novak pa po tri gole.

Zasedba iz Kopra bo v prihodnjem krogu gostovala v Ljubljani, ekipa iz Krškega pa v Mariboru.


* Športna dvorana, gledalcev 72, sodnika: Igor in Dejan Ivančič.
* Krško: Logar, Žitković, Kozole, Škafar 1, Sintič 1, Sobotič 4, Romih 3, Javor 1, Baznik 1, Resnik, Košir 2, Novak 3, Topolovec 2 (1), Švalj 2, Dosedla, Dragan 2.
* Koper: Jelovčan, Đurica, Žagar 10 (3), Furlan, Poklar 5 (3), Konjevič, Bekrić 4, Moljk, Vujović, Marić 1, Kete 1, Breznikar 2, Bratkovič 5.
* Sedemmetrovke: Krško 5 (1), Koper 7 (6).
* Izključitve: Krško 10, Koper 8 minut.
* Rdeči karton: /.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija