KOPRSKI ROKOMETAŠI POKAZALI ODLIČNO PREDSTAVO: Po ogorčenem boju premagali Ormožane

Koper

Rokometaši ormoškega Jeruzalema so v 8. krogu lige NLB izgubili proti Kopru s 30:33 (16:16).

Ormožani so po skoraj triletni prenovi v tem tednu odigrali kar dve tekmi v svojem rokometnem hramu, na obeh pa so ostali praznih rok. Po Mariborčanih so jim rokometno mero v dvorani na Hardeku vzeli tudi Koprčani, ki imajo zdaj dve točki prednosti pred Prleki. V prvem polčasu se je odvijal ogorčen boj za vsako žogo. V rahli rezultatski prednosti so bili bolj ali manj vseskozi varovanci gostujočega trenerja Uroša Rapotca, a trdoživi Ormožani so jim vztrajno dihali za ovratnik. V prvi polovici drugega polčasa so na ormoškem parketu zagospodarili gosti in po golu Grege Krečiča v 44. minuti povedli s 26:22.

Primorci so v končnici dvoboja prikazali zelo zbrano in preudarno predstavo, njihova prednost je vseskozi znašala tri do štiri gole, na koncu so tudi zasluženo osvojili obe točki. V zmagoviti ekipi iz Kopra sta bila strelsko najbolj učinkovita Krečič z desetimi in Matevž Žagar s šestimi goli, toliko zadetkov so pri gostiteljih dosegli Rok Žuran, Jure Kocbek in Bojan Čudič. Ormoška ekipa bo v prihodnjem krogu v sredo, 6. novembra, gostovala v Celju, koprska pa bo v soboto, 9. novembra, gostila Slovenj Gradec 2011.


Jeruzalem Ormož - Koper 30:33 (16:16)
Ormož, 2. novembra - Rokometaši ormoškega Jeruzalema so v 8. krogu lige NLB izgubili proti Kopru s 30:33 (16:16).
* Dvorana Hardek, gledalcev 400, sodnika: Smolko in Knez.
* Jeruzalem Ormož: Bogadi, Šoštarič 4, Čudič 6 (4), Žuran 6, G. Hebar, M. Hebar 2, Šulek, Kocbek 6 (1), Balent, Krabonja, Ozmec 2, Mesarič 4, Lukman, Ciglar, Nunčič.
* Koper: Štavar, Dobaj, Dolenc, Žagar 6, Avsec 2, Krečič 10 (3), Konjević, Postogna, Moljk 1, Smolnik 2, Sokolič 5, Guček, Marić 3, Makuc, Stopar, Breznikar 4.
* Sedemmetrovke: Jeruzalem Ormož 8 (5), Koper 4 (3).
* Izključitve: Jeruzalem Ormož 10, Koper 18 minut.
* Rdeči karton: /

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija