KOPRSKI PROTEST PREKINILI POLICISTI: Pri tem so ugotovili osem prekrškov (VIDEO)

Koper

Že v petek smo poročali, da so se proti večeru pri koprski Taverni zbrali protestniki. Shod ni trajal dolgo, saj so ga zelo hitro prekinili policisti.

Kot so zapisali na Policijski upravi (PU) Koper, je bil protestni shod zaznan ob 19.30. Policisti so skupno ugotovili osem prekrškov po različnih zakonih. Proti štirim fizičnim osebam so zaradi nedovoljenega zadrževanja na javnem kraju ter s tem kršenja zakona o nalezljivih boleznih podali predlog zdravstvenemu inšpektoratu (ZIRS).

Protesti v Kopru: več na: https://www.regionalobala.si/novica/pred-taverno-zbrani-kolesarji-s-transparenti-koprski-protest-hitro-prekinila-policija-video

Posted by Regional on Friday, May 1, 2020

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
kjessi |  04 .05. 2020 ob  21: 58
OK: Policisti morajo ubogati zakon. Sta pa dva načina: opozoriti državljane, ki jih plačujejo, da je pač takšen zakon in ljudje bojo verjetno razumeli. Drugi način pa je, da tekaš za biciklisti in jim groziš s priprtjem in daješ prijavo ljudem, ki bi morali imeti pravico do svojega mišljenja.
Drek |  04 .05. 2020 ob  16: 47
-5
Zanimivo, da na drugih statiskitah ki jih najdemo na netu porocajo, da v soboto 2.5.2020 je bilo v Sloveniji 5 novih primerov. Zakaj tukaj niso zabelezene? Kdo laze?
Je precej cudno nakljucje, da se PRVO sprosti omejevalne ukrepe in POTEM statistike kazejo ,da ni novih okuzb..

Tukaj statistike:

en.wikipedia.org/wiki/COVID-19_pandemic_in_Slovenia
epidemic-stats.com/coronavirus/slovenia
alfa |  04 .05. 2020 ob  13: 40
hvala,policisti,res..ko ste vi rabili podporo za boljše plače ,za boljše delavne pogoje itd...smo ljudstvo sli takrat v LJ vam v podporo , zdaj ste pozabili ,kajne?,,ko pa navadni delavci,,pa ste jih hitro ¸¸pohopsali ,, hvala bravo..ne morem verjet.! nikoli vec ne grem v LJ za vas! za vse druge panoge pa ja..
Nixon |  04 .05. 2020 ob  12: 15
SDS?
kokodek |  04 .05. 2020 ob  10: 45
policijo je ugrabila sds