KOPRSKI POLICISTI OPISALI ROPARJA: Banko sta oropala moški in ženska

Kronika

S Policijske uprave (PU) Koper so sporočili, da je Dutovljah prišlo do ropa bančne ustanove. Storilca, ki sta z orožjem zagrozila uslužbenki banke v Dutovljah in pobrala denar, sta po do sedaj znanih podatkih pobegnila z belim osebnim avtomobilom znamke Fiat panda, starejšega letnika, najverjetneje tujih registrskih oznak.

Fotografija je simbolična. 

Koprski policisti so poslali tudi opis obeh osumljencev. Šlo naj bi za moškega, ki je star med 28 in 34, oblečen v rjave hlače in temno jakno na zadrgo, sive in črne barve, temnejših las, ki segajo do ramen, nosi očala. Druga osumljenka pa je ženska, visoka okoli 180 cm (višja od moškega), oblečena v svetle kavbojke in črno jakno z zelenim robom, temnih las, ki segajo do polovice hrbta.

‼️ROP BANKE V DUTOVLJAH‼️ Danes (1. 10. 2020) ob 13.27 smo bili obveščeni o ropu banke v Dutovljah. Storilca, ki sta z...

Posted by Policijska uprava Koper / Police Directorate Koper on Thursday, October 1, 2020

Eden od njiju je imel tudi zeleno torbo čez ramo s svetlim prečnim vzorcem, oba pa sta imela modre rokavice in medicinske zaščitne maske na obrazu.

Vse, ki bi v tem času opazili karkoli sumljivega, policisti prosijo, da to čim prej sporočijo na 113, lahko tudi na anonimni telefon 080 1200 ali na katerokoli policijsko enoto.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Istriano |  02 .10. 2020 ob  08: 35
12
Kakšna amaterja sta ta dva. Pri nas je izginilo 6 milijard iz bank v večinski državni lasti in ne, da niso nikogar dobili in obsodili, ampak prav nihče ni v kazenskem postopku, ker je policija ugotovila, da ni bilo sumov kaznivega dejanja. Tej, ki so odnesli te milijarde so mojstri, ne pa tej amaterji.