KOPRSKI POLICISTI KAZNOVALI DVA VOZNIKA: Eden pijan, drugi pod vplivom mamil

Kronika

Sinoči ob 20. uri so policisti v Dilcah pri Postojni ustavili 62-letnega voznika osebnega avtomobila, ki mu je odrejen alkotest pokazal 0,96 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog

Fotografija je simbolična.

V Pradah so ob 22. uri ustavili 57-letnega voznika tovornega vozila iz Kopra. V postopku so mu zasegli tri grame prepovedane droge konoplje, opravljen hitri test na mamila je bil pozitiven. Odredili so mu strokovni pregled v bolnišnici Izola. Po prejeti analizi sledi ustrezen ukrep.

Iz stanovanja v Izoli je nekdo ukradel torbico z denarnico, v kateri je imela oškodovanka 450 evrov gotovine, bančne kartice in dokumente.

Na območju Policijske uprave (PU) Koper so policisti od včeraj do danes obravnavali 29 oseb, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo. Dve osebi so vrnili italijanski varnostni organi. Gre za 15 državljanov Pakistana, deset državljanov Nepala, dva državljana Afganistana, enega Alžirca in enega Maročana.

Policisti PU Koper so sicer v zadnjih 24 urah intervenirali v 56 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 178 klicev. Obravnavali so šest prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda in dve nesreči z lažjimi poškodbami. Zasegli so dve vozili. S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma in eno tatvino ter nasilje v družini. Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali štirikrat.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija