KOPRSKI POLICISTI IŠČEJO STARŠE DEKLICE IN OČIVIDCE: Huje poškodovan kolesar pri semedelskem podvozu

Kronika

Koprski policisti so 30. septembra obravnavali nesrečo kolesarja, ki se je zgodila na kolesarski stezi pri podvozu Semedela. V njej je bila soudeležena majhna deklica. Policisti zdaj iščejo njene starše in očividce, ki bi pomagali razjasniti okoliščine nesreče.

Fotografija je simbolična. 

Kot so danes sporočili s koprske policijske uprave, se je moški peljal z električnim kolesom iz smeri Izole proti Kopru. Ko se je pripeljal iz podvoza Semedela, je nenadoma na kolesarski stezi pred seboj zagledal majhno deklico na kolesu. Ker se je prestrašil, je naglo zavrl in padel. Zavrla je tudi deklica, ki se je prav tako prestrašila in padla.

Pritekla sta dekličina starša in zdravnica, ki je slučajno šla mimo. Pregledala je deklico in ugotovila, da jo je odnesla brez poškodb. Moškemu pa je svetovala naj zaradi odrgnin odide na preventivni pregled v izolsko bolnišnico.

Staršem je moški pustil svoje osebne podatke in telefonsko številko, ni pa vzel njihovih kontaktnih podatkov. S kraja je odšel peš v izolsko bolnišnico, kjer so ugotovili, da se je huje poškodoval.

Zaradi razjasnitev okoliščin nesreče policisti prosijo vse udeležence in očividce, da čim prej pokličejo na 113 ali se osebno zglasijo na postaji PP Koper (tel. 05 610 05 30).

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija