KOPRSKI POLICISTI IŠČEJO FANTA, STAREGA OKROG 22 LET: Hotel pomagati starejšemu moškemu, a ga je zbil, moški pa kasneje umrl

Kronika

Minuli četrtek, 29. novembra 2018, je Zdravstveni dom (ZD) Koper obvestil Policijsko upravo (PU) Koper, da imajo v obravnavi 73-letnega pacienta iz Kopra. Povedal je, da ga je na parkirišču zbil voznik osebnega avtomobila. Po prvih ugotovitvah je imel zlomljen kolk, zato so ga takoj odpeljali v Splošno bolnišnico (SB) Izola.

Fotografija je simbolična.

Policisti Policijske postaje (PP) Koper so ugotovili, da je poškodovani s svojim osebnim avtomobilom ob približno 12.25 pripeljal na parkirišče pred trgovino na Anakaranski cesti v Kopru. Ker je vozilo kupil pred kratkim, ni znal prestaviti v vzrvratno prestavo, zato je do njega pristopil mlajši moški, star približno 22 let, in rekel, da mu bo to pokazal. Ta se je zatem usedel na voznikov sedež, voznikova vrata so ostala odprta.

Ankaranska cesta v Kopru

Mlajši moški je nato prestavil v vzvratno prestavo ter zapeljal nekoliko nazaj, pri tem pa z vrati trčil v lastnika vozila, ki je zaradi tega izgubil ravnotežje in padel. Moški je nato stopil iz vozila in vprašal lastnika, če je vse v redu z njim. Ko mu je ta odgovoril, da je vse v redu, je odšel. 73-letnik je nekaj minut zatem začutil bolečine v kolku in poiskal zdravniško pomoč.

Iz bolnice so obvestili koprske policiste, da je 73-letni Koprčan v bolnici kasneje umrl zaradi zastoja srca. Na PU Koper zato prosijo morebitne očividce prometne nesreče oziroma zaenkrat še neznanega mlajšega moškega, da se čim prej zlasijo na PP Koper (ali pokličejo na 113) in policistom pomagajo razjasniti okoliščine prometne nesreče.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Komunisti, povsod so |  05 .12. 2018 ob  21: 56
-9
Pustite mladeniča, pojdite povprašat v bolnišnico kaj so počeli. Baje na 70 letnikih trenirajo mlade zdravnike butalce -- 80% le teh so komunisti, otroci komunistov, s tem primerno mentaliteto, motivacijo in nivojem odgovornosti, posledično večinoma katastrofalnimi rezultati. Tisti, ki imate kakršnekoli zdravstvene probleme veste o čem govorim. Opravičilo 20% zdravnikom, ki s svojo odličnostjo nosijo breme ostalih prilepljencev.