KOPRSKI POLICISTI INTERVENIRALI: Nevaren pes se je odvezan sprehajal po vasi, v preteklosti že napadal

Kronika

Koprski policisti so dobili informacijo, da se v vasi Kosovelje pri Sežani sprehaja odvezan nevaren pes, ki je pred časom že nekoga ugriznil. Policisti so ugotovili lastnika iz Sežane, pes ima status nevarnega psa zaradi dveh ugrizov. Lastniku so izdali plačilni nalog.

Vse fotografije so simbolične.

Včeraj so koprski policisti opazili Italijana na vespi, ki ni upošteval vladnega odloka. Ustavili so ga na Bivju, sledila je globa zaradi več različnih kršitev.

Koprski policisti so obravnavali nasilje v družini. Moškemu je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja, sledi mu kazenska ovadba.

Včeraj zvečer se je zgodil nasilen obračun pred hišo v Dekanih, jabolko spora naj bi bil Facebook komentar.

Ilegalne migracije

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah na območju Policijske postaje (PP) Ilirska Bistrica obravnavali devet oseb, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo med Republiko Hrvaško in Republiko Slovenijo. Dva državljana Afganistana sta bila že vrnjena na Hrvaško, štirje državljani Indije in trije državljani Pakistana bodo vrnjeni danes.

Na Koprskem dvanajst prometnih nesreč v zadnjih 24 urah

Policisti PU Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 46 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 163 klicev. Obravnavali so dvanajst prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma in štiri tatvine ter nasilje v družini. Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali petkrat.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija