KOPRSKA OBČINSKA UPRAVA ZNOVA UVAJA URADNE URE: Stranke bo sprejemala pod posebnimi pogoji

Koper

Koprska občinska uprava prihodnji teden znova prehaja na normalno poslovanje, sporočajo z občine. To pomeni, da bo znova mogoč stik referentov s strankami, a pod posebnimi pogoji.

S ponedeljkom, 7. junija, bo občinska uprava Mestne občine Koper (MOK) znova uvedla uradne ure za sprejem strank. Te ostajajo nespremenjene, ob ponedeljkih in petkih med 8. in 12. uro ter ob sredah med 8. in 12. ter 14. in 17. uro. Vložišče bo še naprej delovalo nemoteno, stranke bodo vstopale posamično. A se bodo morale stranke predhodno naročiti.

Občanke in občani lahko sicer vloge, dokumentacijo, zahtevke in druga vprašanja pošljejo tudi po elektronski ali navadni pošti. V času uradnih ur lahko občanke in občani pokličejo na telefonsko številko 05 66 46 100 (centrala) oziroma na druge številke posameznih uradov oz. služb ali pošljejo elektronsko sporočilo na obcina@koper.si.

Občinski inšpektorat bo v času uradnih ur dosegljiv na 05 664 63 40, od 7. do 22. ure pa prek Operativnega centra občinskega redarstva na številkah 041 627 286 in 080 44 49 ter na elektronskem naslovu tajnistvo.SIRZR@koper.si.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija