ZBIRAJO SE PREDLOGI ZA NAJVIŠJA OBČINSKA PRIZNANJA: To je datum, do katerega jih je treba oddati

Koper

Koprska občina je objavila javni razpis za podelitev priznanj Mestne občine Koper za leto 2023, in sicer Priznanje 15. maj in Priznanje z veliko plaketo. Občani, podjetja, organizacije in skupnosti lahko predloge za podelitev priznanj posredujejo do vključno 31. marca.

Občinski svet podeljuje Priznanje 15. maj občankam oziroma občanom za življenjsko delo na področju družbenih, političnih, gospodarskih, kulturnih, znanstvenih, umetniških in drugih dejavnosti.

V koledarskem letu se podelijo največ tri priznanja. Priznanje z veliko plaketo pa občinski svet podeljuje občankam oziroma občanom ali družbenim organizacijam za uspehe v krajšem časovnem obdobju, ki s svojo dejavnostjo pomembno prispevajo k uveljavitvi in razvoju Mestne občine Koper.

Predloge za podelitev priznanj lahko predložijo občani, podjetja, organizacije in skupnosti. Pri tem morajo predlogi vsebovati podatke o predlagatelju in kandidatu, navedbo vrste priznanja, podrobno utemeljitev predloga ter morebitna mnenja organov in organizacij, ki pobudo podpirajo.

Rok za oddajo predlogov je 31. marec 2023.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija