KOPRČANI OSTALI BREZ TRENERJA: "Odločili smo se za logično potezo"

Koper

Po sobotni tekmi lige NLB, v kateri so Koprčani izgubili proti mariborskemu Braniku, je koprsko rokometno društvo prekinilo sodelovanje s trenerjem Urošem Rapotcem. Kot so zapisali na svoji spletni strani, je bila odločitev sprejeta sporazumno.

"V RD Koper smo si pred letošnjo sezono zadali visoke cilje, vendar igra ter rezultati temu žal niso sledili," so zapisali v rokometnem društvu, v nadaljevanju pa sporočili, da prekinjajo sodelovanje s trenerjem Urošem Rapotcem, sicer tudi nekdanjim igralcem koprskega kluba.

Slednji je svoje razočaranje nad igro in rezultati izrazil že po sobotnem porazu. "Mi danes nismo bili dorasel tekmec – naredili smo preveč napak; predvsem v napadu, saj smo zgrešili preveč strelov. Menim, da so fantje sposobni veliko več in žal tega danes niso uspeli prikazati. Del krivde je tudi na meni," je priznal po tekmi proti Braniku.

Da je bila za odločitev odločilna ravno sobotna tekma je nakazal tudi predsednik RD Koper Nejc Poklar: "Po zadnji tekmi proti RK Maribor Branik ter tesnem porazu smo z Urošem hitro prišli do zaključka, da je potrebno nekaj spremeniti. Žal se obdobje slabe igre in posledično negativnih rezultatov vleče že kar nekaj časa, zato smo se odločili za logično potezo."

Kdo bo novi trener Koprčanov, ki se trenutno nahajajo na devetem mestu lestvice lige NLB, še ni znano.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija