KOPRČAN Z REGISTRSKO TABLICO IN SALONARJEM NAD AVSTRIJCA: Policija vključila center za socialno delo

Kronika

V petek ob 19. uri je 34-letni domačin v Kopru priredil nepričakovano "predstavo". Z registrsko tablico in ženskim salonarjem je napadel 60-letnega državljana Avstrije. In to pred svojo 4-letno hčerko.

Fotografija je simbolična. 

34-letnik doma iz okolice Kopra je na pločniku pred enim od lokalov v Kopru brez razloga z registrsko tablico, ki jo je pred tem snel s prednjega dela osebnega avtomobila, s katerim se je pripeljal na kraj, udaril po glavi 60-letnega državljana Avstrije. Nato je vzel še ženski čevelj s peto in ga še enkrat udaril po glavi. Po dejanju je osumljenec snel še zadnjo registrsko tablico z vozila in se z njim odpeljal s kraja.

Državljan Avstrije je bil lažje telesno poškodovan in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v izolsko bolnišnico, kjer so mu rano oskrbeli in ga odpustili v domačo oskrbo.

Policisti bodo zoper 34-letnika napisali kazensko ovadbo. Ker je bila v času dogodka z osumljenim tudi njegova 4-letna hčerka, bodo policisti napisali tudi poročilo na center za socialno delo, so zapisali na koprski policijski upravi.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
forešter4 |  27 .06. 2022 ob  13: 20
-4
brez razloga? dvomim...