KOPRČAN Z NOVIM GLASBENIM IZDELKOM: V videospotu zaigrala znana slovenska igralka (VIDEO)

Koper

Koprski raper Jan Vaukman, z umetniškim imenom Vauks, se lahko pohvali z novim izdelkom. V petek je izdal videospot za pesem V meni boš živela, ki, kot pravi sam, nosi globoko sporočilo. Prvi odzivi so odlični.

28-letni Koprčan, ki zadnji dve leti živi in ustvarja v Celju, je svoje oboževalce razveselil z novim izdelkom. V petek je luč sveta ugledal videospot za pesem V meni boš živela, ki govori o hudi bolezni, smrti in izgubi. "Sam sem zaradi bolezni izgubil nono. Star sem bil šele eno leto, a sem bolečino, kako je živeti z na smrt bolno osebo in kako je v mladih letih izgubiti nekoga, ki ti pomeni vse, začutil skozi mamine besede," je pojasnil Vauks. Pesem na to občutljivo temo se je odločil napisati, ker je po njegovem premalokrat opevana.

V pesmi se je očitno našlo veliko ljudi, saj je odziv odličen. "Verjetno gre za najbolj pozitiven odziv, kar sem jih bil deležen v svoji glasbeni karieri. Poleg pohval sem prejel ogromno izpovedi ljudi, ki so doživeli nekaj podobnega in so se v pesmi našli," je povedal mladi raper. Videospot je na portalu YouTube v le nekaj dneh zabeležil 13 tisoč ogledov. 

Videospot je Vauks skupaj z ekipo MetrumFilms posnel v Celju, v njem pa je zaigrala znana slovenska igralka Mojca Funkl, ki jo javnost pozna predvsem po vlogah v nadaljevankah Reka ljubezni in Usodno vino. K sodelovanju je povabil tudi pevca Žana Serčiča.

Delovni Primorec pa ne bo počival niti čez poletje. V načrtu ima že nekaj projektov, a naj tej zaenkrat ostanejo skrivnost.

Deli novico:

@justino |  15 .05. 2018 ob  23: 05
Za posnet komad niti ne rabis kaj dosti denarja. Doma, prenosnik, dober mic in zvocnike (za izolacijo pa uporabljas skatle od jajc). Been there 12 years ago.
Rnb |  15 .05. 2018 ob  17: 25
Komad ni nevem kaj,tako naj ga kar dvigujejo v oblake,daleč stran od dobrega komada.Drugače naj upa da bo dober reper,želim mu uspeha,jaz osebmo ga nebom poslušal,raje NIPKETA ali ZLATKOTA fantje imajo stila pa še dobro besedilo imajo.:)
Justino |  15 .05. 2018 ob  12: 51
ah kar neki . Danes pa lahko vsak posneme ploščo ali video samo da ima kaj denarja.