KOPRČAN JE HOTEL REGISTRIRATI PRAVKAR KUPLJENO UKRADENO VOZILO: Policisti obravnavajo kaznivo dejanje prikrivanja

Kronika

V Kopru so na tehničnih pregledih ugotovili, da imajo vozilo, francoskih registrskih tablic, ki je beleženo kot ukradeno. Koprčan je pri njih želel vozilo registrirati, ker ga je pravkar kupil. Policisti so opravili ogled in avtomobil zasegli. Obravnavajo kaznivo dejanje prikrivanja.

Fotografiji sta simbolični. 

Policisti PU Koper so sicer v zadnjih 24 urah intervenirali v 33 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 94 klicev. Obravnavali so osem prometnih nesreč z materialno škodo, zasegli so štiri vozila. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom, zaradi kršitev javnega reda sta bili dve intervenciji.

Pri Škofijah so ustavili 32-letnega voznika osebnega avtomobila. Z njim je bil opravljen hitri test na prepovedane droge, ki je bil pozitiven, odrejen mu je bil strokovni pregled, katerega je odklonil. Začasno mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, sledi mu obdolžilni predlog.

Ob 14.30 je na mejni prehod Dragonja z osebnim avtomobilom pripeljal 25-letni državljan Poljske. Pri pregledu so mu zasegli manjšo količino posušenih rastlinskih delcev (konoplja - 4,20 grama). Pri vozniku je bil opravljen hitri test na mamila, ki je bil pozitiven na konopljo. Odrejen strokovni pregled je odklonil. Zaradi posesti konoplje je bil uveden hitri postopek, odrejeno mu je bilo pridržanje in podan obdolžilni predlog.

Sežanski policisti so obravnavali državljana Bangladeša, ki je prišel v Slovenijo nelegalno.

Ob 21.15 so policisti v Portorožu ustavili 42-letnega voznika mopeda. Odredili so mu preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal rezultat 0,99 mg/l. Prav tako je bilo ugotovljeno, da je nedovoljeno prehajal občine. Odrejeno mu je bilo pridržanje in izdan plačilni nalog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija