KOPER Z DVEMA NOVIMA OKREPITVAMA: Andrej Kotnik se vrača na Bonifiko

Koper

Po sporazumni prekinitve pogodbe z Mariborom se Andrej Kotnik vrača na Bonifiko. Šestindvajsetletni napadalno usmerjeni vezist je s Koprčani podpisal dveletno pogodbo, je na Facebooku zapisala koprska nogometna zasedba.

Kotnik je med letoma 2019 in 2022 igral za Maribor, pred tem je bil član Izole in Gorice, igral pa je tudi za italijanski ekipi Crotone in Formentera.

???????????????????????? ???????? ????????????????, ???? ???????????????? ????????????????????????š????! Po sporazumni prekinitve pogodbe z Mariborom se Andrej Kotnik vrača na Bonifiko. 26-letni napadalno usmerjeni vezist je s Koprčani podpisal dveletno pogodbo. #ForzaKoper

Objavil/a FC Koper dne Četrtek, 03. februar 2022

Koper pa je včeraj v ekipo pripeljal še eno novo okrepitev. To je 19-letni Jamajčan Cristojaye Daley. Kot so sporočili Koprčani, je vezista do konca tega koledarskega leta Primorcem posodil Holland United FC.

Koper je po jesenskem delu Prve lige Telemach na drugem mestu, zaostaja točko za Mariborom.

Cristojaye Daley, dobrodošel na Bonifiki! 19-letni Jamajčan prihaja iz ekipe Holland United FC. V Kopru bo igral kot posojen igralec, z možnostjo odkupa, do 31.12.2022. #ForzaKoper

Objavil/a FC Koper dne Sreda, 02. februar 2022

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija