KOPER PONOVNO TARČA VANDALIZMA: Neznanec tokrat udaril pred Olimpijskim bazenom (FOTO)

Kronika

Minuli petek je koprski občinski inšpektorat prejel prijavo, da je eden od drogov javne razsvetljave na parkirišču pred Olimpijskim bazenom Koper poškodovan. O dogodku sta bila obveščena upravljavec parkirišča Marjetica Koper in upravljavec bazena Javni zavod za šport Mestne občine Koper, koprska občina pa je zadevo prijavila tudi policiji, so sporočili iz kabineta župana.

Ob ogledu na terenu so ugotovili, da je do poškodbe najverjetneje prišlo zaradi trka večjega vozila, ki je povzročilo, da se je drog nekoliko nagnil, a je ostal kljub temu stabilen. Za zagotovitev varnosti mimoidočih in vozil, parkiranih v neposredni bližini, so občinski redarji kraj dogodka ustrezno zavarovali, deloma pa so zaprli tudi tamkajšnje krožišče, nad katero se je drog nagibal. Danes so delavci Marjetice Koper poškodovani drog odstranili, z novim ga bodo nadomestili v kratkem, so še sporočili z občine.

To pa ni prvi primer vandalizma v koprski občini v zadnjem času. V začetku meseca smo poročali že o uničevanju trampolinov na igrišču ob Semedelski promenadi, prejšnji petek pa o uničenju prometnega znaka sredi krožišča v Olmu, do česar je prišlo v četrtek ponoči. Ali za vandalizmom v Olmu in ob Olimpijskem bazenu stoji isti storilec, lahko zaenkrat samo ugibamo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
 |  29 .04. 2019 ob  17: 47
Bomo videli v kaksnem casu bo zamenjana..