KONEC ISKALNE AKCIJE ZA OKUŽENIM MIGRANTOM: Pokrit z odejo se je skrival v pristanišču (VIDEO)

Svet

Hrvaška policija je danes sporočila, da so prijeli migranta, ki je v ponedeljek pobegnil iz reškega kliničnega centra, kjer so ugotovili, da je pozitiven na novi koronavirus. Moškega so našli približno dva kilometra od bolnišnice na območju reškega pristanišča. Policija je migranta predala reški bolnišnici.

Moški je bil v skupini migrantov, ki jih je policija v ponedeljek spremljala na pregled v reško infekcijsko kliniko, od koder pa je samovoljno odšel. Zdravniki so ugotovili, da je okužen z novim koronavirusom, a so tudi potrdili, da nima nobenih simptomov in zdravstvenih težav.

Policisti so ga iskali od ponedeljka nekaj po poldnevu do danes ob približno 7. uri. Prizadevali so si, da bi ga zaradi njegovega zdravstvenega stanja čim prej našli.

Ovo je trenutak bijega migranta iz bolnice: Dobio je i sprejem po licu

Ovo je trenutak bijega migranta iz bolnice: Dobio je i sprejem po licu

Objavil/a 24sata dne Ponedeljek, 07. september 2020

Čeprav gre za asimptomatskega pacienta, je vendarle predstavljal nevarnost za širšo populacijo, je danes na spletni strani poročal reški časnik Novi list.

Kot so dodali, so policisti takoj, ko so ga našli, obvestili zdravstvene delavce, ki so moškega ustrezno oskrbeli. Našli naj bi ga v reškem kontejnerskem pristanišču, kje se je skrival, ogrnjen z odejo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija