KONČNO SPET PRAVO POLETJE Z VSEM, KAR SPADA ZRAVEN! Brezskrben oddih v Termah Ptuj (FOTO)

Slovenija

Čeprav jih je v termah veliko, poletje niso samo bazeni. Poletje je hladna pijača in je sladoled. Poletje so kopalke in je popoldanski dremež. Poletje je vrvež, ki se meša z zvoki narave. Prepustite se poletju brez skrbi v Termah Ptuj, ki so del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts!

Zbudite se ob kulisi najstarejšega slovenskega mesta v superiornem 4-zvezdičnem Grand Hotel Primus v Termah Ptuj, ki v sebi skriva raj za vse ljubitelje wellnessa. Grand Hotel Primus, ki leži le lučaj stran od Ptuja, je pribežališče za vse, ki si želite povrniti vitalno energijo in se obkrožiti z zdravjem, harmonijo in dobrim počutjem. Spodbujajo vas, da se z zdravo prehrano, aktivnim sproščanjem in wellness tretmaji vrnete k sebi ter znova vzpostavite notranje ravnovesje. Čas je, da si podarite nov polet za razgiban vsakdan!

V Termalnem parku Terme Ptuj najdete največji sistem toboganov v Sloveniji.

Termalni park Terme Ptuj – vodna zabava za vse!

Skok z vodnimi blazinami ali počitek v senci dreves? Vriskanje ob spustu po največjem sistemu toboganov v Sloveniji ali sproščanje ob osvežilni pijači? Svetujejo, da v Termalnem parku Terme Ptuj preizkusite čisto vse! Pisani tobogani ponujajo od spustov z vodnimi blazinami do prostega pada in skokov v osrednjem delu tobogana. Našli boste tobogan za prav vsako stopnjo poguma, navdušene plavalce pa bo razveselil olimpijski bazen s 3- ali 5-metrsko skakalnico za atraktivne skoke!

Počasna reka vabi vse, ki se želite posončiti z eno nogo v vodi. Uležite se v napihljiv obroč in se prepustite počasnemu toku reke. Pri tem opazujte dogajanje okoli sebe.

Ko se zasliši sirena, bazen z valovi pokaže svojo moč! Navdušeni otroci in starši se podajo v boj z bolj ali manj visokimi valovi, skačejo čeznje in se pri tem nadvse zabavajo.

Imperij dobrega počutja

Po obilici vodne zabave se starši lahko sprostite na masaži, medtem ko se otroci zabavajo ob igri mini golfa. V Medico-wellness centru Valens Augusta vas čakajo wellness posebnosti Rima, Orienta, Japonske in Tajske, intimen Bazen cesarjev in tematske kopeli, kot je vinska kopel, ki priča o bogati vinarski tradiciji Ptuja. Razvajajte se z masažo z aroma-terapevtskim vinskim oljem, ki poskrbi za pomiritev ter sprostitev telesa in duha. Za vse tiste, ki bi se radi še pomladili, ne le prerodili, pa so njihovi strokovnjaki za naravno pomlajevanje združili svoja znanja in dosežke z dosežki estetske medicine in ponudili nekaj najsodobnejših programov ne-invazivnega preoblikovanja telesa. Med njimi sta Med Visage in Reviderm za pomladitev in učvrstitev kože na obrazu in Med Contour za čvrsto telo, ki ga opisujejo kot enega najbolj varnih alternativ liposukciji, s katerim zmanjšate obseg za kar do 2,5 cm!

Ste pripravljeni na pomladitev med oddihom v Termah Ptuj?

Aktivno odkrivanje okolice na svežem zraku

Tako kot ptujski termalni vrelci tudi okolica Term Ptuj brbota od življenja! Spoznajte preteklost najstarejšega slovenskega mesta in vinorodno okolico. Na Ptuju se bogata zgodovina prepleta z žlahtno vinarsko tradicijo, pestrim kulturnim dogajanjem in edinstvenimi energijami reke Drave, mesto pa v svojem objemu skriva doživetja, ki jih lahko okusite samo na Ptuju. Več doživetij in znamenitosti preverite tukaj.

Ni lepšega kot odkrivati skrivnosti najstarejšega slovenskega mesta na kolesu.

Ugodni paketi za pare in družine

Preverite ugodne pakete za pare in družine v Grand Hotelu Primus **** in bungalovih za nepozabno brezskrbno poletje v Termah Ptuj.

www.sava-hotels-resorts.com