KOLONO TOVORNJAKOV PREHITEVAL V ŠKARJE: Policisti na cesti proti Kozini ustavili Bosanca

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 53 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 193 klicev. Obravnavali so sedem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda in eno z lažjimi poškodbami. Zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali tri tatvine. Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali dvakrat.

Fotografiji sta simbolični.

Občan je PU Koper obvestil, da na cesti od Gradišča proti Kozini osebni avto italijanskih registrskih številk prehiteva kolono tovornih vozil v škarje. Policisti so ustavili vozilo, ki ga je peljal 50-letni državljan BiH. Izdali so mu plačilni nalog zaradi nepravilnega prehitevanja preko polne črte ter kolone vozil. Globo je plačal na kraju.

V Izoli je nekdo otroku ukradel nezaklenjeno kolo znamke MUDDY FOX, črne barve z rdečimi in črnimi črtami, vredno 150 evrov.

Ob 22.40 so policisti pri Kampelu zasegli kolo z motorjem vozniku iz okolice Kopra, ki je napihal 0,64 mg alkohola v litru izdihanega zraka, poleg tega ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Ob 0.36 pa so v Bertokih ustavili 56-letnega voznika osebnega avtomobila, ki mu je odrejen alkotest pokazal 0,65 mg/l.

Ilegalne migracije

Na območju PU Koper so policisti od srede zjutraj do danes zjutraj obravnavali skupno 16 oseb, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo med Hrvaško in Slovenijo. Od tega so jim italijanski varnostni organi vrnili štiri osebe, ostalih 12 oseb pa so obravnavali na različnih policijskih enotah. Tako so policisti Policijske postaje (PP) Ilirska Bistrica obravnavali 11 oseb, policisti PP Kozina pa eno osebo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  05 .06. 2020 ob  06: 34
tako je ,ko vozijo juzni sosedje s kupljenimi vozniskimi,a pojma nimajo o CPP.