KOBAL OB STOLČEK: Izolski center za kulturo dobil direktorico

Izola

Izolski občinski svetniki so na četrtkovi redni seji za novo poslovno-programsko direktorico Centra za kulturo, šport in prireditve (CKŠP) Izola na podlagi javnega razpisa in predloga komisije za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja imenovali Zvonko Radojevič. Ta bo zavod vodila za petletno obdobje.

Radojevičeva je svetnikom predstavila tudi svojo vizijo vodenja zavoda. Kot so zapisali na občini, je nova direktorica ob tem poudarila, da je ključno sodelovanje, saj "en sam nikoli ni tako močen, kot je lahko skupina".

V prvi vrsti si bo Radojevičeva prizadevala za kakovostne programe, ki bodo vplivali tudi na obisk in oživitev mesta. Hkrati se bo posvetila športu, saj je zdrav duh v zdravem telesu izjemno pomemben. Skušala bo dati večji poudarek izobraževanj mladih in zavod povezala s šolami. Prav tako se bo trudila, da ne bi pozabili na svojo dediščino, so še navedli v sporočilu za javnost.

Izolski zavod je doslej kot vršilec dolžnosti direktorja vodil Boris Kobal.

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.