KO SE NAJSTNIK SPRE S STARŠI: Že osem let koplje na vrtu in ustvarja lastno podzemno hišo (FOTO, VIDEO)

Trendi

Ko je imel le 14 let, se je Španec Andres Canto sprl s starši, potem ko so mu rekli, da ne sme nositi trenirke, ko hodi po vasi. Razburjen zaradi te zahteve je mladi Andres namesto tega ostal doma in s sekiro svojega dedka udaril po tleh v družinskem vrtu. Kar se je začelo kot dejanje maščevanja, se je kmalu razvilo v dolgoletno obsedenost. Andres je uspel ustvariti svojo podzemno hišo, ki jo še vedno izpopolnjuje. Za projekt naj bi vsega skupaj zapravil 50 evrov.

Postavitev podzemnega doma je pogosto naletela ovire. Rekel je: "Včasih sem naletel na velik kamen in lahko je bilo frustrirajoče, potem ko sem ure kopal in naredil skoraj nič." V jami ima štedilnik, ozvočenje za glasbo, ogrevalni sistem, WiFi, električne vtičnice in drugo. Pet metrov globoka jama zavzema približno pet kvadratnih metrov vrta.

"Super je, imam vse, kar potrebujem. Delo tu lahko utrudi, saj je vlažno in ni veliko zraka, ampak sem našel motivacijo, da kopljem naprej. Vedno sem imel rad gradnjo hišk. Živim na podeželju in pogosto, ko sem tam našel zapuščen les, sem izdelal lepo hiško. Bil sem otrok z veliko domišljije," poroča The Mirror.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija