KO PREVEČ NI DOVOLJ: Ženska, ki ima vse, a kljub temu čuti osamljenost (FOTO, VIDEO)

Svet

Mlada ženska Linda, ki je postala "znana" zaradi svojega videoposnetka na TikToku, je sicer rojena v Kolumbiji, a živi v Dubaju, kjer se ukvarja z modno industrijo. Njen mož je predstavnik v podjetju za nepremičnine, ki mu je uspelo zaslužiti "kar nekaj" denarja.

Linda je v svojem videu pokazala razsipno porabo denarja, med drugim je predstavila svoje številne torbice, ure in nakit ter ob tem izjavila, da ima vse to, vendar pa kljub temu čuti osamljenost. Njeno sporočilo o "sebičnem in nepremišljenem" darilu s strani njenega moža je povzročilo veliko različnih odzivov, nekateri so jo podprli, medtem ko so jo drugi označili za razvajenko.

View this post on Instagram

A post shared by Linda A (@lionlindaa)

Po Lindinem videu se je oglasil tudi mož, ki je dejal, da je bil namen darila (20.000 dolarjev!), da sama izbere, kaj si želi in da bi ji rad dal priložnost, da si kupi nekaj, kar bi resnično rada imela. Dodal je še, da je denar vedno na voljo, vendar Lindo tudi vedno podpira in je ob njej. Njen videoposnetek je bil objavljen na več spletnih mestih, med drugim na spletnih straneh Insider, BBC, Business Insider in The National.

@lionlindaa romance is dead these days im so mad at him #shopping #dubaihousewife #valentinesday ♬ Collide (sped up) - Justine Skye

V Dubaju je bivanje precej drago, saj je to eno najdražjih mest na svetu, zato je veliko ljudi, ki živijo tam, premožno. Dubaj je znana turistična destinacija, ki privablja obiskovalce s svojim luksuzom in razkošjem. Vendar pa omenjen primer poudarja, da denar ne more nadomestiti človeške bližine in povezanosti, ki sta ključni za srečo.

Raziskave kažejo, da je sreča odvisna od različnih dejavnikov, med drugim od družinskih in socialnih odnosov in zdravja. Lindin primer ljudi opominja, da je važno, da cenijo svoje odnose z drugimi ljudmi in da se zavedajo, da so le-ti ključni za občutek sreče. Zato je pomembno, da se osredotočimo na medsebojne odnose in cenimo "majhne" stvari v življenju, ki nas osrečujejo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Hiphop |  16 .03. 2023 ob  16: 05
Bi mogla manj mislit na luxus in bolj na tiče pa bi blo drugace hahhahaha
Ištrijan |  14 .03. 2023 ob  23: 37
Uboga Linda, kako se mi smili.........
vid |  14 .03. 2023 ob  19: 55
Osamljen je kdor zivi za druge....