KNJIGE ZALOŽBE UNIVERZE NA PRIMORSKEM Z 20-ODSTOTNIM POPUSTOM: Izšel je tudi zbornik virtualne konference Triple i

Koper

Založba Univerze na Primorskem se tudi letos predstavlja na spletnem sejmu Liber.ac, ki bo trajal od 18. do 20. maja, v tem obdobju pa so tiskane izdaje njihove založbe naprodaj z 20-odstotnim popustom.

Sejem akademske knjige Liber.ac je zasnovan kot tridnevna javna prireditev s spremljevalnim programom, s katero se v slovenskem prostoru uveljavlja nov tip knjižnega sejma, obenem pa se vzpostavlja novo kulturno in komunikacijsko središče.

Povezuje različne akterje s področja produkcije in promocije akademske knjige, od univerzitetnih založb in knjigarn do univerzitetnih knjižnic, opozarja pa na raznolikost in visoko kvaliteto slovenskega akademskega založništva, najnovejše dosežke znanosti in interdisciplinarne razvojne usmeritve v visokem šolstvu. Akademsko knjigo skuša približati širši zainteresirani javnosti, študentom in dijakom, ki se odločajo o izbiri študija, pa tudi tistim, ki se v okviru vseživljenjskega izobraževanja odločajo za univerzitetno izobrazbo.

Večino dogodkov spremljevalnega programa letošnjega sejma bomo ob določeni uri predvajali na YouTube kanalu Znanstvene založbe Filozofske fakultete. V času trajanja sejma so elektronske izdaje Založbe Univerze na Primorskem na spletnih straneh dostopne brezplačno, tiskane izdaje pa so naprodaj z 20-odstotnim popustom.

Med drugim je pri Založbi Univerze na Primorskem izšel tudi zbornik virtualne konference Triple i, ki bo potekala od 25. do 27. maja. Konferenco gosti Slovenski center za raziskave samomorov Inštitut Andreja Marušiča Univerze na Primorskem (UP IAM) v sodelovanju s Fakulteto za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije (FAMNIT), z De Leo Fund Onlus in Mednarodnim združenjem za preprečevanje samomorov (IASP).

???????????? TRIPLE i Virtualna konferenca 2021 TRIPLE i (intuition, imagination, innovation) je mednarodna konferenca o...

Objavil/a UP Inštitut Andrej Marušič dne Ponedeljek, 22. marec 2021

S konferenco želijo povečati ozaveščenost in znanje o samomoru in prispevati k razvoju preprečevanja samomorov. Zaradi epidemioloških razmer bo konferenca potekala v virtualni obliki, na njej pa bo mogoče prisluhniti novim in inovativnim spoznanjem na tem področju, sodelovali pa bodo udeleženci iz držav vsega sveta.