KMALU V PLANETU KOPER: Odpira se otroška igralnica Family Fun, že od danes lahko sodelujete v veliki nagradni igri!

Koper

V prvem nadstropju nakupovalnega središča Planet Koper se bo prav kmalu, v začetku oktobra, odprla otroška igralnica Family Fun – idealen prostor za otroško zabavo in sprostitev odraslih, ki jih spremljajo. Od danes dalje lahko prek socialnih omrežij Planeta Koper sodelujete v veliki nagradni igri, ki jo pripravlja Family Fun in vam lahko prinese super nagrade.

Nova igralnica Family Fun je velika pridobitev za Planet Koper in v nakupovalnem središču se njenega odprtja že zelo veselijo. Otrokom bo ponujala varstvo in zabavo na številnih igralih, razdeljenih po starostnih skupinah, medtem ko bodo očki in mamice lahko brezskrbno nakupovali ali si privoščili oddih v bližnji kavarni ali restavraciji.

Family Fun je v Kopru že prisoten z eno igralnico, sedaj pa bodo za otroško radost poskrbeli tudi v Planetu Koper. Njihov koncept zabave in varstva najmlajših so odlično sprejeli tako otroci kot njihovi starši, saj je do sedaj prepričal in navdušil že mnoge od njih.

Pred svojo otvoritvijo v Planetu Koper je Family Fun pripravil veliko nagradno igro, v kateri bodo trem nagrajencem podelili lepo nagrado – Family fun paket zabave, ki vsebuje: praznovanje otroškega rojstnega dne, počitniško varstvo v času krompirjevih počitnic in enkratni celodnevni vstop v igralnico.

Do nagradne igre lahko dostopate s klikom na to povezavo. Izpolnite svoje podatke na spletni strani Planeta Koper in na Facebook strani Planeta Koper v komentarje objave zapišite, katero je vaše najljubše otroško igralo. Nagrajence bodo razglasili v petek, 2. oktobra, na Facebook strani Planeta Koper.

???? OTVORITVENA NAGRADNA IGRA ???? | Se še spomniš otroških dni? Sodeluj v nagradni igri in se poteguj za nagradni paket, ki...

Posted by Planet Koper on Friday, September 25, 2020

Igralnica Family Fun, ki se oktobra odpira v Planetu Koper, se bo nahajala v 1. nadstropju nakupovalnega središča, med kavarno Teta Frida in restavracijo Lars&Sven Burgers.

Vse aktivnosti Family fun so izpeljane v skladu z usmeritvami in pravili, ki jih zapoveduje NIJZ.