KLOFUTA ZA 21-LETNIKA: Ker ni hotel peljati znanca, mu je ta preluknjal vse gume in še udaril

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 57 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 152 klicev. Obravnavali so osem prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma in eno tatvino, zaradi kršitev javnega reda je bilo sedem intervencij. Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 82 ilegalnih prehodov državne meje.

Fotografija je simbolična. 

Včeraj ob 18.40 je v Postojni pristopil do vozila 21-letnika njegov 48-letni znanec in zahteval, da ga nekam pelje. Ker je voznik to odklonil, mu je 48-letnik preluknjal vse štiri pnevmatike, zatem pa ga je še udaril. Oškodovanec je odklonil zdravniško pomoč, podana pa bo kazenska ovadba za kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari ter izdan plačilni nalog zaradi kršitev zakona o javnem redu in miru.

V Izoli je nekdo ukradel motorno kolo Suzuki AN 400, reg. št. KPJN-52, ki je bilo parkirano pri tržnici. Motor je temno modre barve, vreden približno 3000 evrov. V kovčku je bila modro-bela čelada znamke Nolan, motoristične rokavice in prometno dovoljenje z zavarovalno polico. Vozilo je bilo zaklenjeno s ključavnico na krmilu.

Na postajališču Ravbarkomanda so državljanom Bolgarije, medtem ko so v vozilu spali, ukradli torbico z dokumenti in gotovino.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija