KLOFUTA OB KOZARČKU PIJAČE? Nevsakdanja ponudba je pritegnila tako moške kot ženske (VIDEO)

Svet

Po delu Japonci radi obiščejo bare izakaja, ki predstavljajo lokalno različico angleških pubov. V enem od njih, Šačihoko-ja v Nagoji, natakarice strežejo alkohol in hrano, pred kratkim pa so ponujale tudi nekaj povsem posebnega – klofuto. Popestritev ponudbe se je izkazala za odlično idejo, saj je število strank, ki so si želele "bolečine" v obliki klofute, vztrajno naraščalo.

S prilagajanjem povpraševanju so razširili ponudbo. Sprva je stranke klofutala zgolj ena natakarica, vendar so bili prisiljeni zaposliti dodatni dekleti. Cena ene klofute naj bi znašala 63 centov, a obiskovalci poročajo, da so v baru zaračunali petkrat toliko, če so želeli izbrati, katero dekle naj jih oklofuta. Dodatna storitev je privabljala tako moške kot ženske, pri čemer so si klofuto privoščili tudi radovedni turisti, poroča Oddity Central.

Na spletu je na voljo video posnetek, ki razkriva, da natakarice niso bile nežne, temveč so izvajale močne udarce. Kljub priljubljenosti, klofutanja ni več mogoče naročiti. "Šačihoko-ja trenutno ne ponuja klofut. Hvaležni smo za pozornost, ki smo je deležni, vendar ne moremo sprejemati strank, ki pridejo z namenom, da bi bile oklofutane. Nismo pričakovali, da bo video objavljen na spletu, zato vas prosimo za razumevanje," so sporočili.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vid |  31 .12. 2023 ob  17: 40
Nisem vedel da se da s tem zasluzit, jes mona jih pej delim zastojn.