KLJUB TEŽKIM ČASOM VZTRAJNO NAPREJ: Koprski košarkarski klub sporočil, da nadaljuje delovanje

Koper

Košarkarski klub Koper Primorska, zadnji uradni državni prvak, trikratni zmagovalec pokala Spar, zmagovalec zadnjih dveh tekem superpokala Slovenije in član lige Aba 1, bo nadaljeval delovanje. To pomeni, da bo nastopal v vseh tekmovanjih, kot si je začrtal pred sezono, so danes sporočili iz kluba, ki se je znašel v finančnih težavah.

Po mnogih ugibanjih koprski košarkarski delavci, delujoči znotraj KK Koper Primorska, sporočajo, da bo klub kljub težkim časom deloval naprej z vsemi kategorijami in tako tudi s člansko ekipo, ki bo nastopala v vseh tekmovanjih, predvidenih to sezono. Koprčani tako nameravajo še naprej biti del državnega prvenstva v košarki, pokala Spar in igrati v ligi Aba 1.

"V zadnjih mesecih smo zares napeli vse moči, da bi najmočnejši obalni košarkarski sredini zagotovili obstanek. Borili smo se do konca, se udeležili mnogih sestankov s potencialnimi sponzorji, partnerji, podporniki. Kljub celo podpisanim pismom o nameri ter številnim obljubah smo bili še pred nekaj dnevi prepričani, da se je koprska košarkarska zgodba končala. V zadnjih dveh dneh smo v razgovorih z novimi zainteresiranimi partnerji našli sodelovanje, ki nam daje možnosti za naprej," so sporočili iz kluba.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija