KLIC Z URGENCE: 14-letnica na kolesarski stezi v Kopru doživela neprijetno izkušnjo

Kronika

Z urgence so koprske policiste včeraj obvestili, da je pri njih poškodovana 14-letnica, ki naj bi bila udeležena v prometni nesreči. Policisti so z zbiranjem informacij ugotovili, da je ob 17.50 vozila svoj moped Sym Simphony po kolesarski stezi iz Žusterne proti Kopru. Pod igrišči za odbojko na mivki jo je v nepreglednem ovinku prehiteval zaenkrat neznani kolesar v trenutku, ko so nasproti pripeljali kolesarji. Kolesar je zato zapeljal pred njo, sama pa se je umikala desno ter z mopedom in desno nogo trčila v ograjo. Pri tem se je lažje poškodovala. Policisti še zbirajo obvestila.

Včeraj ob 16. uri je v Luciji 70-letna voznica osebnega avtomobila na prehodu za pešce trčila v 70-letnega moškega in 69-letno žensko, oba državljana Italije. Lažje poškodovana so odpeljali na pregled, voznici pa sledi plačilni nalog.

Ob 0.30 so policisti v Portorožu ustavili osebni avto, ki ga je vozil domačin. Napihal je 0,66 mg/l alkohola, poleg tega ne poseduje vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Koprski policisti so 17-letni domačinki zasegli skuter, ker nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Sledi obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali pet oseb, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo. Ena oseba je zaprosila za mednarodno zaščito, drugi pa bodo vrnjeni hrvaški policiji po zaključkih postopkov.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija