KLIC NA POMOČ IZ GRAČIŠČA: Kdo zastruplja mačke, poginilo jih je že pet

Kronika

Včeraj dopoldne so na koprski policijski upravi prejeli prijavo, da je v Gračišču nekdo zastrupil pet mačk. Policisti so na kraju zbrali informacije in opravili razgovore.

Za enkrat neznani storilec je osumljen kaznivega dejanja Mučenja živali. Nadaljuje se z zbiranjem obvestil, so sporočili s PU Koper.

Policisti Policijske uprave Koper so sicer v zadnjih 24 urah intervenirali v 52 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 121 klicev. Obravnavali so 12 prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lažjimi poškodbami, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali eno tatvino, zaradi kršitev javnega reda je bilo šest intervencij.

V nesreči tri poškodovane voznice

Včeraj ob 15. uri so bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na cesti Selce - Pivka,  pri odcepu za Gradec. Ugotovljeno je bilo, da je 65-letna voznica z osebnim avtomobilom trčila v pred sabo stoječo vozilo, ki je stalo v koloni, tega pa je odbilo naprej v vozilo pred tem. Vse tri voznice so se pri trčenju lažje poškodovale, povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju Policijske uprave Koper v zadnjih 24 urah obravnavali 23 ilegalnih prehodov državne meje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  24 .03. 2022 ob  16: 23
take ljudi treba privezat ,da jim 4 konji razčetverijo ude
JKDWingChun |  24 .03. 2022 ob  12: 26
Prognostik : deratizacija poteka z zaprasevanjem kanalizacij.
Prognostik |  24 .03. 2022 ob  11: 53
-4
Kot vem poteka deratizzacija, tako da možno, da so se same zastrupile ...
JKDWingChun |  24 .03. 2022 ob  11: 43
13
Mačk je res ogromno povsod, ampak vseeno to ni način za resit problem. To je kruto dejanje nekega zabitega, zapitega glupega ištrijana ki nima ene ciste v glavi!
Naj se mu to dejanje vrne pa da vidi v kaksnih mukah pusti boge zivali umirat! Gnoj debilen!!