KLEPET KOPRSKEGA, GORIŠKEGA IN LJUBLJANSKEGA PODŽUPANA: Tokrat so 'predebatirali' šport (FOTO)

Koper

V ponedeljek so se v prostorih koprske občine sestali podžupan Mestne občine Koper Patrik Peroša, podžupan Mestne občine Nova Gorica Simon Rosič in podžupan Mestne občine Ljubljana Dejan Crnek in skozi razpravo delili izkušnje ter iskali možnosti za medsebojno sodelovanje občin na športnem področju.

Koprski, novogoriški in ljubljanski podžupan so ponedeljkovo prvo uradno srečanje v prostorih koprske občine izkoristili za izmenjavo izkušenj in primerov dobrih praks, še zlasti na področju športa. V pogovoru so se dotaknili različnih tem, od učinkovitega upravljanja in vzdrževanja javne športne infrastrukture, štipendiranja v športu na lokalni ravni do priprave celovite strategije športa posamezne lokalne skupnosti.

Med drugim so razpravljali o letnem programu športa in načinu financiranja ter o tem, kakšen pomen in vlogo imata pri njegovem zagotavljanju oziroma realizaciji civilna sfera in lokalna športna zveza. V okviru pogovora so iskali tudi priložnosti in načine za medsebojno sodelovanje v prihodnosti.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Istriano |  15 .05. 2019 ob  11: 38
Važno, da se klepeta in gotovo je potem sledilo še kosilo na naše davkoplačevalske stroške. Plača jim teče pa lahko uživajo rezultatov pa zagotovo ne bo nobenih.