KJE SO TO JUTRO ZASTOJI? Zaradi prometne nesreče na hitri cesti med Bertoki in Koprom

Kronika

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je zaradi nesreče na primorski hitri cesti med Bertoki in Koper centrom proti Izoli zaprt vozni pas.

Na gorenjski avtocesti med Brnikom in Vodicami, pred Vodicami proti Ljubljani je zaprt prehitevalni pas. Nastaja zastoj.

Zaradi jutranje prometne konice nastajajo zastoji na cestah, ki vodijo v mestna središča ter na mestnih obvoznicah. Še posebej na vpadnicah v Ljubljano iz smeri Dolenjske in Štajerske.

Zaradi burje je prepovedan promet za počitniške prikolice, hladilnike in vozila s ponjavami do osem ton (1. stopnja) na vipavski hitri cesti med razcepom Nanos in Ajdovščino ter na regionalni cesti Vipava-Ajdovščina.

V soboto od 20. ure, do nedelje do 20. ure, bo zaprta štajerska avtocesta med priključkoma Celje center in Slovenske Konjice proti Mariboru. Cesta Rakek-Logatec bo pri Ivanjem selu zaprta do predvidoma 15. decembra. Na škofjeloški obvoznici bo do 24. novembra vsak dan med 8. in 17. uro zaprt predor Sten iz smeri Gorenje vasi proti Škofji Loki. Proti Gorenji vasi bo cesta odprta.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
siviovcar |  22 .11. 2023 ob  07: 49
Zaprt vozni pas ." Avtocesta" je zaprta !!!!