KIRURG, KI POVEČUJE PENISE: "To je edini način, da izgleda večji, brez operacije" (VIDEO)

Trendi

"Obstajajo veliki, majhni, dolgi, tanki, debeli ... Mislim, da je razpon normalnega precej širok, kar je za mnoge fante pomirjujoče," pravi ameriški lepotni kiirurg Edward Zimmerman, ki napačne predstave o velikosti moškega penisa razblinja tako, da svoje raziskave deli na družbenem omrežju TikTok. Kot pravi, je povprečna dolžina moškega spolnega uda manjša, kot mislijo mnogi.

Velikost penisa je lahko nerodna tema med moškimi, a strokovnjak za povečanje spolnega uda se je te teme lotil na družbenih omrežjih. Zimmerman je na svojem računu TikTok, kjer deli izkušnje kot estetski kirurg, specializiran za postopke za povečanje penisa, pridobil skoraj dva milijona sledilcev.


V intervjuju je zdravnik odgovoril na nekaj pogostih vprašanj o operaciji moških spolnih organov in razkril, koliko je meril največji penis, kar jih je kdajkoli videl.

"V zadnjem desetletju sem videl velike, majhne, dolge, tanke, debele, kratke ... Mislim, da je razpon normalnega res precej velik in to je za mnoge fante pomirjujoče," je poudaril. Zdravnik je pojasnil, da to pomeni, da čeprav je med penisi običajno, da so dolgi od 15 do 20 centimetrov, je povprečna sproščena velikost le okoli 10 centimetrov.

@dickdocontiktok Measuring a pickle. #maleenhancement #happenis #girth #pickle ♬ original sound - Dr. Edward Zimmerman

Je pa kirurg priznal, da je bil največji penis, ki ga je kdaj koli videl, veliko večji od povprečja: "Verjetno trenutno največji spolni ud ima obseg približno 22 cm, kar je veliko".

Najboljši nasvet za večji izgledPo njegovih besedah je brez operacije z velikostjo penisa – za katero trdi, da je genetska lastnost, določena z rastjo v maternici – mogoče narediti malo. Toda eden najboljših medicinskih nasvetov za moške, ki želijo izboljšati videz svoje moškosti, je, da naj shujšajo, piše portal 24sata.hr.

"Ko se zredimo, se penis skrije kot želva pod tisto vrečko maščobe, ki obdaja osnovo penisa," je pojasnil. Odstranjevanje te maščobe z vadbo ali izboljšano prehrano bi lahko na videz dodalo celo kakšen centimeter, pravi.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija