KEMPINSKI PALACE PORTOROŽ: Hotel z najprestižnejšo nagrado na svetu (FOTO)

Piran

Portoroški pet zvezdični hotel Kempinski Palace Portorož se od sedaj ponaša z najuglednejšo mednarodno nagrado Star Diamond Award, ki jo za odličnost v hotelirstvu podeljuje ameriška organizacija American Academy of Hospitality Sciences. S tem je Kempinski Palace Portorož postal šele tretji hotel v celotni verigi Kempinski in član družine 18 elitnih evropskih hotelov, ki jih je doletela ta čast.

"Nagrada Star Diamond Award gre v prvi vrsti vsem, ki delajo in živijo s hotelom dan za dnem in ustvarjajo doživetje, ki ga z zvestobo nagrajujejo tudi naši gostje," je ob prejemu nagrade povedal Kai Behrens, novopečeni direktor hotela Kempinski Palace Portorož. Nagrado je podelil direktor American Academy of Hospitality Sciences Joseph Cinque.

Kai Behrens se je hotelom Kempinski pridružil leta 2007. Pred prihodom v Slovenijo je hotelirske izkušnje nabiral v hotelih Kempinski v Moskvi, Bolgariji, Azerbajdžanu in nazadnje na Kitajskem. Poleg Kempinski Palace Portorož prevzema tudi vodenje Kempinski Hotel Adriatic v Savudriji, ki prav tako spada pod okrilje skupine MK Group.

Vsi prisotni so na podelitvi lahko uživali v gurmanskih mojstrovinah hotelskih chefov, ob nežnih zvokih odlične pianistke Lucienne Lončina, uživali so v prečudoviti atmosferi, celotno prireditev pa je povezovala vedno čudovita Lorella Flego. Med obiskovalci je bilo tudi kar nekaj znanih obrazov iz sveta mode, turizma in športa, med njimi manekenki in fotomodela Iryna Osypenko in Mirela Korač, vsestransko nadarjeni in član skupine Sestre Tomaž Mihelič, družabni kronist in novinar Nejc Simšič, priznani estetski kirurgi dr. Matic Fabjan, dr. Nevio Medved in dr. Igor Višnar.

Star Diamond Award, ki jo podeljuje ameriška akademija American Academy of Hospitality Sciences, je najprestižnejša nagrada in priznanje za resnično kakovost, prejmejo pa jo samo tisti, ki dosežejo najvišji nivo odličnosti. Nagrado podeljujejo že vse od leta 1949, med njenimi ustanovitelji pa je bil tudi priljubljeni svetovno znani igralec in pevec Frank Sinatra.

Deli novico: