KDOR NE BO CEPLJEN, KAZEN: In to na vsake tri mesece!

Svet

Osnutek zakona o obveznem cepljenju proti covidu-19, ki ga je pripravila avstrijska vlada, po poročanju medijev predvideva 600 evrov kazni za vsako trimesečje za tiste, ki se ne bodo želeli cepiti. Cepljenje proti covidu bo v Avstriji obvezno od 1. februarja prihodnje leto.

Cepljenje glede na osnutek zakona ne bo obvezno le za mlajše od 14 let, nosečnice, tiste, ki so covid preboleli v zadnjih šestih mesecih, ter tiste, ki se iz zdravstvenih razlogov ne smejo cepiti, poroča avstrijska tiskovna agencija APA.

Vsi necepljeni v Avstriji naj bi 15. februarja prejeli poziv ministrstva za zdravje k cepljenju, 15. marca pa naj bi začeli izdajati prve kazni za necepljene.

Kot poroča APA, je sicer to šele osnutek zakona, dokončno naj bi ministrstvo za zdravje predlog oblikovalo prihodnji teden, nato bo sledilo potrjevanje v parlamentu.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
pajade |  07 .12. 2021 ob  23: 36
Prepričan sem bil, da bomo en dan vsi pomrli, eni prej eni malo kasneje... pa sem očitno v zmoti.
Jazbetz |  07 .12. 2021 ob  20: 13
Res so opranoglavci, z IQ-jem na nivoju mlačne vode na zimski sobni temperaturi. Zaradi takih gre svet v maloro. Nimajo pojma o pojmu o pojmu in kar trmasto nekaj pametujejo. Ao!! Ma če vam ni dovolj več kot 250 smrti mladih zdravih športnikov po cepljenju, da bi vam povedalo da cepljenje ubija, pol vam res ni pomoči... ma ki ITAK, da vam ni pomoči tako ali tako.
alfa |  07 .12. 2021 ob  20: 11
tisti,ki se je do zdaj cepil 2-3 x, naj se še naprej cepi vsake 3 mesece...prav mu je,kaj pa je podpisal pogodbo s hudičem
manemebasat |  07 .12. 2021 ob  13: 46
@ Istrijan In bo na zalost sel skozi, ljudje so nasedli finti in se strinjajo z ukrepi, cepivi, omejevanjem svoboscin, takih je tukaj kar nekaj, bebci opranogavi. In za njimi vsa Evropa. Konec je svobode, imajo nas v sahu. in vse diktira farmacevtska industrija.
Ištrijan |  07 .12. 2021 ob  09: 04
11
Čer gre takšen DIKTATORSKI ukrep skozi......adijo pamet!