KDO TU KOGA ZAVAJA? Krožile informacije, da nima dovolj podpisov, v resnici pa ...

Izola

Včeraj smo poročali, da naj bi imelo gibanje PNI – Ponosni na Izolo težave z zbiranjem podpisov podpore za nastop na letošnjih lokalnih volitvah. Te informacije smo prejeli iz več virov, zato smo jih želeli preveriti pri ustanovitelju gibanja Evgeniju Komljancu, a odgovora nismo prejeli. Nato pa je gibanje PNI v izjavi za javnost in istočasno na Facebooku objavilo, da so naleteli na neverjeten odziv in so zbrali že dovolj podpisov.

"V dneh zbiranja podpisov podpore, smo naleteli na neverjeten odziv," je v sporočilu za javnost zapisal Komljanec. Kot je dodal, so v gibanju do včeraj "zbrali 488 podpisov in s tem bistveno presegli število podpisov, ki se zahteva ob vložitvi kandidatur za lokalne volitve v Izoli. Tako mesec dni pred iztekom roka za zbiranje podpisov, zbiranje zaključujemo." Komljanec se je ob tem zahvalil vsem, ki so jim izkazali podporo.

Za predčasno prekinitev zbiranja podpisov so se po Komljančevih besedah v gibanju odločili zato, ker niso ravnodušni do okolja. "Tako bomo prihranili veliko papirja in pokazali, da nam ni vseeno za okolje ter čas, ki nam ga namenjajo podporniki in zaposleni na upravni enoti," je še pojasnil.

Deli novico:

Volilec |  25 .09. 2018 ob  16: 47
Ma to si prav retardiran drog art
Ce ze zelis bit realen popravi pred par dnevi ker ta komentar pises ze mesec dni
S tabo ni vse najboljse tam zgoraj
Povej no koga bi pa ti volil prosim,?
prdec |  25 .09. 2018 ob  15: 54
drogART ma kaj še vedno pred par dnevi?
Realno |  24 .09. 2018 ob  21: 16
Vsak ki ima 5 min časa oziroma so to verjetno kar eni in isti v ozadju, ki tekmujejo za iste županske volitve...ko se pač spomne lahko uleti na Regional in napiše karkoli za kogarkoli, torej recimo '' uceraj sem Kolenca videl kako urinira in sesa linije po mizi'' in to zdaj je kao res... DEJTE NO... ni Komljanec ovce pasu, pa bo šel kar zdaj na ulico in ne vem kaj delal... Treba si bo kaj bolj pametnega zamislit za blati Komljanec.

Sicer pa, ko opazim režiran komentar, se mi zdi, da je do sedaj še najboljši Komljanec, saj nobenega drugega ni, ki bi me prepričal in ki bi imel neko normalno kampanjo, kot razen blatit nasprotnike na internetu. Nasploh pa škoda tu komentirat... Dejte živet folk real life.
murje |  24 .09. 2018 ob  11: 42
BOB DNEVA

"Kakorkoli, šimfanje je izginilo. Ni ga več ... Vse informacije, ki jih imamo o soljudeh, so popolne. Objekti obrekanja nam jih na spletu dostavljajo sami in tako smo ostali brez obrekovalskega materiala."
Marko Radmilovič publicist
Sobota, 22.septembra 2018
www.vecer.com/bob-dneva
Dimitrij |  22 .09. 2018 ob  22: 39
Po pregledu vseh kandidatov ki bojo kandidirali se bom odlocil verjetno za komljanca,ker pri ostalih nevidim nekih rezultatov da bi nam lahko povedali e to sem ustvaril.jaz. tega nimajo ostali zupani... tisti madzarevic je nekaj izumil in obogatel ma pri njemu me moti da ni iz izole in zato bom volil komljanca vsekakor. Druge ni.
Izola rad te imam |  22 .09. 2018 ob  17: 01
Kdo koga podpira bodo pokazale volitve
Reku sem da je najboljsa izbira in po mojem je
Fant ima mnogo vec izkusenj kot vsi ini ostali skupaj
Decko je bil ze v mladih letih podjetnik , ima politicne iskusnje ni ne lev ne desen ali pa oboje
Je saniral zdravstveni dom he ortodont in ocitno ko povleces crto ce ae odloci tudi naredi in filozifira kot vecina ostalih
Priznati moras da mu uspeva nam pa je to garancija da bo tudi sposoben zupan
Ne ga pa zupana ki se ne bi okrog njega nabiralo prijatelji ,....tako je in bo povsod v izoli i drugod
Deli in vladaj
Poveri Noi |  22 .09. 2018 ob  16: 40
Noces vedet kdo podpira Evca. In on si upa zelo malo, rad se pohvali a upa si ne. Raje ima mir. Sicer izvolite ga pa saj boste videli. Policija, sodisce revizije, pa so za navadne ljudi. Pirkazes kar hoces, kot uredis da se v casopisih pise kar hoces.
Izola Rad te imam |  22 .09. 2018 ob  16: 29
Ko potegnes crto je evc najboljsi kandidat
Je edini ki lahko premakne izolo naprej
Zakaj?
Skoka podpira sd markocica tudi
in tega nocete
Bogatic prestar pa se neiskren ze na predatavitvi , kaj bomo dozivwli se v nadeljevanju......
Manca - ni sposobna zal
Madzarevic brez veze
Ce hocemo premakniti naprej je zal najbolj primeren
Vedet morate pa nekaj velike spremebe naredijo ljudje ki si upajo in on si
Ce bodo kradli je tu policija sodisca revizije.....
Zoran 0  |  22 .09. 2018 ob  15: 41
Regionalu hvala ker brise grde besede! Hvala regional. Grdih besed in zaljivk pa res nemaramo brati. L.p
zoran13 |  22 .09. 2018 ob  15: 07
OSLOVSKI TRG

V mirno, tiho in zadovoljno vas je nekega dne prišel urejen, lepo oblečen tujec. Postavil se je na sredo vasi, in oznanil, da kupuje osle. Za vsakega osla je ponujal 100 EUR. Vaščani so sicer osle potrebovali, saj so z njihovo pomočjo obdelovali polja, pridelovali hrano in skromno, a dostojno živeli. Kljub temu se je nekaj ljudem zdela cena vabljiva, saj je bilo zanje 100 EUR veliko - in so prodali svoje osle. Naslednji dan se je tujec vrnil - in oznanil, da kupuje osle po 150 EUR. In spet se je našlo nekaj ljudi, ki se jim je zdela ta nova cena mamljiva, pa so prodali svoje osle. Naslednji dan je dobri tujec spet prišel, in ponujal za osla 200 EUR. Zgodba je se ponovila še naslednji dan, ko so za 250 EUR prodali svoje osle še zadnji domačini. Toda, čez nekaj dni se je dobri tujec spet pojavil - in za osla ponujal 500 EUR! Lahko si mislimo, kakšno razočaranje je bilo pri domačinih - a nihče več ni imel osla, ki bi ga prodal. A Zgodbe še ni konec! Naslednji dan se je pojavil v vasi nov tujec, ki je prodajal osle - po 400 EUR! Prebivalci so takoj spoznali možnost lepega zaslužka. Nakupili bi osle po 400 EUR in jih prodali po 500, ter zaslužili pri vsakem oslu po 100 EUR. Tega denarja pa nihče ni imel, zato so odhiteli v banko in zaprosili za kredit. Tako so spet imeli vsak svojega osla, ki je bil sedaj vreden do 5 krat več! Vendar kupcev za te dražje osle ni bilo od nikoder, in niso mogli odplačevati kreditov. Domačemu bankirju je grozil polom. Kmetom je zarubil osle - a je s tem dobil povrnjen le del kreditov, grozil mu je polom. Obrnil se je po pomoč na župana, saj je banka opravljala pomembne posle za občino, bankir pa je bil mestni svetnik. Župan mu je oz občinske blagajne posodil denar, vendar so dolgovi še kar rasli. Župan je zvišal davke, ki jih kmetje niso zmogli plačati... Ob izpraznjenem proračunu se je župan obrnil na prijatelje v sosednjih občinah - in zgrožen ugotovil, da so vsi v enaki situaciji, da se je povsod zgodila ista zgodba! Vsi so začeli s sanacijskimi ukrepi: na vseh področjih so začeli varčevati, zmanjševati izdatke za šole, vrtce, pokojnine, zdravstvo... Ker to ni zadoščalo, je bilo nujno še povečevati davke... Vsi so hiteli obsojati to nemoralno zgodbo in prevarante, ki so medtem mirno uživali svoje trdo zaslužene počitnice...So pa pokazali veliko razumevanje za krizo, in iz svoje razkošne vile na Bahamih sporočili županu, da bodo podprli njegovo predvolilno kampanijo!
zoran13 |  22 .09. 2018 ob  14: 52
S tem ko brišete zapisane komentarje samo dokazujete svojo privrženost svobodi govora, verodostojnosti , poslanstvu ter neodvisnosti medijev, kar pa očitno pri vas ne pride v poštev...
@izbira |  22 .09. 2018 ob  09: 01
se jih bo, sigurno. Vsaj se dva ali tri. Sej so jih na teh komentarjih omenjali, ce niso zbirsali ker je to namrec placana objava pa ceprav to ne pise. a ne bo kaj dosti pomagalo. So pa vsi spodaj nasteti to kar si napisal pri veciini "nic vredni" tudi komljanec. Lahko on fura sebe in ponos a roko na srece tudi on ni ravno iz nic nastal. In veliko tega je zafural. Da bi vedel kaki denarji so sli iz ZD in on to ve. Priajvil ni, ukrepal tudi ne in se opravicil se ni. Redko kdo ti bi v zd kaj povedal..Zakaj mislis, da je peditranija visnjevec 2014 kandidirala? Ker si zeli? Si gledal listo smc izola 2014 delavci zd in znanci ter komljancevi ljudje. Bos videl listo PNI spet nek zd folk. In naj kdo rece, da si zelijo iti v politiko. So gor ker morajo, ker je Komljanec prijazno vprasal. In, da ne bo nesporazuma je prijazno vprasal menda tut v stosu. Politika te itak ne zanima, direktor te vprasa in kaj naredis? Samo, da je polna. Ma ja dej ti podpiseem. Ce bi rekel ne kot nekateri so ni nic narobe sam je izraz na obrazu tak kao uzaljen. Eni se pocutijo cudno. Druge pa prav nic ne birga in podpisejo..Ena ta od liste je sedaj v ZD zaposlena. Seveda dela in rihta komljancu kampanjo sicer ful pridna naredi vse a vemo zakaj je tam.V glavnem za Izolo ni prhodnosti in malo ponosa je v ponosnih. Vse je samo interes.

In takih zelo aktivnih ne manjka. Eni imajo kaj pokazat in drugi kazejo sebe. Seveda saj so kmalu volitve.
1