KDO SO NAJZVESTEJŠI? Tri horoskopska znamenja, ki nikoli ne varajo

Trendi

Medtem ko nekateri varajo popolnoma brez vsake vesti, drugim prešuštvo ne pade niti na misel. Astrologi verjamejo, da je vse zapisano v zvezdah in spodaj je seznam tistih treh zodiakalnih znamenj, ki jim skok čez plot nikakor ni blizu.

Kozorog

Kozorogi so najbolj zvesti in iskreni pripadniki zodiakalnih znamenj, zato pred svojimi partnerji ničesar ne skrivajo. Enako pričakujejo od osebe, ki je z njimi v zvezi in ne odpustijo prevare. Iskrenost je zanje namreč na prvem mestu, prevara pa ena najhujših laži. 

Devica

Device že po naravi rade igrajo po pravilih, zato varanje ni pisano na kožo njihovemu življenjskemu slogu. Menijo tudi, da je prešuštvo neopravičljivo. Poleg tega, da so zveste svojemu partnerju, jim lahko zaupajo tudi vsi ostali, ki so jim blizu. Za najdražje so vedno pripravljene storiti vse, kar lahko, in nikoli ne prelomijo dogovora ali obljube.

Rak

Raki si prizadevajo za stabilno, globoko in ljubezni polno zvezo, v kateri enostavno ni prostora za prešuštvo. Ko se zaljubijo, se zaljubijo do konca in vedno razmišljajo dolgoročno, saj iščejo osebo, s katero bi zgradili dom in si ustvarili družino. Za ljubljeno osebo so pripravljeni storiti vse, vendar pričakujejo enako v zameno.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija