KDO JE NOVI DIREKTOR OKOLJA PIRAN? Rojen domačin, dobro znan iz nogometnih vrst

Piran

Okolje Piran je občinskemu svetu danes predlagalo, da za novega direktorja imenuje Neseta Dulaija, ki je pri njih zaposlen že vse od leta 1991. Najprej je delal zanje kot priložnostni kurir, nato je kot mlad fant delal na zapornici ob vhodu v mesto in se leta 1993 zaposlil kot saldokontist. Nato se je njegovo delovno mesto preselilo v kadrovsko službo, zadnjih 20 let pa vodi sektor turistične infrastrukture.

V dvajsetih letih, odkar Dulai vodi turistični sektor pri Okolju Piran, se je obseg poslovanja podvojil, prihodki so iz 26 odstotkov narasli na 34 odstotkov.

Izobraževal se je ob delu in leta 2002 diplomiral na Visoki šoli na management v Kopru, leta 2016 je opravil še magisterij.

52-letni Dulai je rojen v Piranu, poročen, oče štirih otrok, oljkar in nogometni trener z licenco Uefa B. Prizadeva si za razvoj športa in delo z mladimi nogometaši, zato je letos prejel priznanje za najbolj zaslužnega športnega delavca v piranski občini. Za piranski nogometni klub je igral v mladih letih, v generaciji, ki je krojila vrh druge slovenske nogometne lige. Od leta 1998 pa se posveča pedagoškemu delu z mladimi in je aktiven trener v otroških in mladinskih selekcijah kluba.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
solinar |  14 .05. 2023 ob  11: 15
Čestitam za nominacijo. Želim ti vso srečo in čim manj polen pod noge.
Upam, da boš imel odprta ušesa tudi za kakšen predlog krajanov, ki niso ravno iz Portoroža ali Pirana.
Fošina |  12 .05. 2023 ob  18: 12
63
Bravo Nesi! On je pa res začel čisto na dnu in prišel čisto na vrh.