KDO BO OSEBA Z MOČNIM KARAKTERJEM, KI JO IŠČEJO NA PIRANSKI OBČINI? Prejeli osem prijav za direktorja občinske uprave

Piran

V osemdnevnem roku, ki se je iztekel opolnoči, se je na javni razpis Občine Piran za direktorja občinske uprave prijavilo osem kandidatov, so pojasnili na občini. Od kandidatov se pričakuje najmanj univerzitetno izobrazbo ali visoko strokovno izobrazbo s specializacijo ali magisterijem ter najmanj sedem let delovnih izkušenj.

Z razpisom so želeli na občini, kot so navedli ob njegovi objavi, v svoje vrste privabiti "osebo z močnim karakterjem, ki bo pri zaposlenih vzbujala zaupanje in iz njih izvabljala najboljše lastnosti, bo imela izvrstne komunikacijske sposobnosti, razvajala bližnje z optimizmom, bo samozavestna, vedno lucidna, bo znala strateško razmišljati in delovati, bo reševala probleme, a jih ne povzročala in bo vedno delovala v skupnem, ne pa osebnem duhu".

Piransko občinsko upravo trenutno kot vršilka dolžnosti vodi pravnica Vesna Vičič, ki je pred tem vodila urad za urejanje prostora na izolski občini.

Dotedanji direktor občinske uprave Aleš Buležan je zapustil svoje mesto septembra, za odstop pa se je odločil že poleti po zapletih s sprejemanjem investicijskega načrta za ribiško pristanišče Seča na občinskem svetu. Buležan je tedaj za Primorske novice navedel, da je v razmerah, v katerih župan nima koalicije, projekti, ki so jih pripravljali vrsto let, pa padajo na občinskem svetu, težko delati.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Tiramola  |  23 .01. 2020 ob  21: 15
To bo oseba, brez jajc.
Predlagana Geniotu s strani GGM.

Še vedno čakamo na informacijo kdo je
kriv za požar v Piranu?

Lpv
kokodek |  23 .01. 2020 ob  18: 26
eden, edini, edinstven
vseved |  23 .01. 2020 ob  15: 17
Boris Popovič je glavni favorit.