KDO BO NOVI VODJA IZOLSKE KOMUNALE? Na razpis so se prijavili 4 kandidati

Izola

Potem ko je nekdanji direktor Denis Bele zaradi izteka mandata zapustil Komunalo Izola, je slednja v iskanju njegovega namestnika. Izolska občina je objavila javni razpis za to delovno mesto, prijave je bilo potrebno poslati najkasneje do 3. marca. Je Beletov naslednik že znan?

Bele je podjetje vodil zadnjih 12 let, njegov začasni namestnik pa je Robi Flego, zdajšnji član nadzornega sveta. Razpis za novega direktorja je bil objavljen konec februarja, čas za prijavo pa do 3. marca.

Kot so nam pojasnili na Občini Izola, so se na razpisano delovno mesto prijavili štirje kandidati, niso pa nam odgovorili, koliko njih ustreza pogojem razpisa. Zanimalo nas je tudi, kdaj bo kandidat izbran, kdo bo odločal o primernosti kandidata, kdaj bodo opravljeni razgovori s kandidati in kdaj bo novi direktor lahko nastopil funkcijo.

"Interna tričlanska komisija, ki jo je predlagal župan, se je sestala v petek, 10. marca, vendar poročila komisije še nismo prejeli. Izbrani kandidat bo funkcijo nastopil po imenovanju na občinskem svetu," so zapisali v pisnem odgovoru.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ManofSteel |  16 .03. 2023 ob  14: 50
Papa Bele, adijo bedak !