KDAJ STE NAZADNJE REKLI "ALTROKE"? Nova harmonija zakladov Istre iz kleti Vinakoper

Koper

Kdaj ste nazadnje rekli "altroke"? Danes, včeraj, prejšnji mesec? Spodbujamo vas, da jo izrečete čimprej, sicer boste ostali praznih rok. Brez inovativnega izdelka iz kleti Vinakoper, ki za letošnji vstop v pomlad ter velikonočno sladkanje ponuja nekaj 'več'. Altroke Istra by Vinakoper.

Saj veste, kako smo navdušeni, če se znajdemo v situaciji, ko lahko zadovoljno rečemo: "Altroke!" Zato je to poimenovanje idealno za novi inovativni izdelek iz kleti Vinakoper, ki v rojevanje pomladi in velikonočno praznovanje vnaša tisto nekaj več. Tisto našo pristno razigranost, željo po druženju, povezovanju in preprostem slavljenju čudovitih okusov. Tisti altroke, ki ga v teh časih najbolj potrebujemo.

Altroke prazniki

Altroke Istra by Vinakoper je šarmantno čokoladno jajce, ujeto v objem sladkega refoška linije Zakladi Istre. Edinstvena kombinacija je ustvarjena za dve osebi, idealna torej za prihajajoče praznike. Če smo doslej čokoladna jajca kupovali zgolj otrokom, zdaj z njimi na res poseben način lahko presenetimo tudi najbližje; partnerja oziroma partnerko, starše, prijatelje. Ter s tem ponudimo trenutek pristnega uživanja v sožitju okusov, ustvarjenih pod našim toplim istrskim soncem, v igri morja in vetra.

Altroke jajce in vino

Povezovanje je glavno vodilo tega izdelka. Povezuje okuse – izbrane čokolade in vina –, povezuje pa tudi lokalno skupnost. Izdelek je namreč nastal v sodelovanju Vinakoper, čokoladnice Lucifer, Mestne občine Koper ter Obalne galerije Piran, v celotno zgodbo pa vpeljal tudi umetniški duh. Fuzijo popolnih okusov dopolnjuje unikaten izgled, ki je rezultat ustvarjalnega duha priznane likovne umetnice Lare J. Marconi. Ekskluziven izdelek torej, katerega embalaža vam ostane še dolgo na domači polici; da vanjo shranjujete obeležja časa in izjemnih trenutkov. Še več; v Vinakoper že napovedujejo, da se bodo edicije Altroke Istra by Vinakoper iz leta v leto dopolnjevale, nadgrajevale z novimi umetnijami novih lokalnih umetnikov.

Altroke presenečenje

Kaj si sploh še lahko želimo od izdelka kot je Altroke Istra by Vinakoper? Tisto, kar obljubljajo čokoladna jajca, seveda – presenečenje! Tega v Vinakoper razkrivajo kar vnaprej, pa zgolj zato, da ga ne bi spregledali. Vsak kupec izdelka bo tako nagrajen še z obiskom kleti in degustacijo izbranih vin Vinakoper. Pravijo, da si želijo po končani degustaciji iz vaših ust slišati – kaj drugega kot: "Altroke!"

Altroke Istra by Vinakoper je naprodaj v Vinskem butiku, Šmarska cesta 1, Koper. Za vas je med tednom odprt od 8.30–19.00, ob sobotah pa od 8.30–13.00. Dobrodošli!

Altroke doživetja

Izdelek Vinakoper pa ni samo novost na njihovih policah. Dejansko napoveduje tudi letošnje kulinarično leto, praznovanje Slovenije – gastronomska regija 2021. To bo pod zasnovo in organizacijo Zavoda za mladino, kulturo in turizem Koper potekalo pod znamko Altroke Istra. Znamko, ki jo izdelek Altroke Istra by Vinakoper dejansko napoveduje in pospremlja v življenje. Še eno novo rojstvo, torej – naj se razvije in raste vse do poletja, ko bo Vinakoper z različnimi vinskimi doživetji prisoten tudi na omenjenem gastronomskem dogajanju. Kdaj, kje in kako – no, za to se pa splača slediti družbenim omrežjem Vinakoper, da vam kakšna čudovita vinska dogodivščina ne uide.

Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija