KATERI SERVIS ŠKODA IZBRATI V KOPRU? Za vas so pripravili ugodne varčevalne pakete!

Koper

Želite svoji Škodi privoščiti strokoven in profesionalen servis? Za vas imamo pravi naslov za pooblaščeni servis, kjer lahko opravite celovite servisne storitve v Kopru!

KJE OPRAVITI ŠKODA SERVIS V KOPRU?

Porsche Koper je nedvomno pravi naslov, če želite svoji Škodi zagotoviti vrhunski servis – menjavo olja (redni, mali servis), menjavo zobatega jermena (veliki servis), menjavo zavor in vse ostale celovite servisne storitve. 

ŠKODA SERVIS KOPERlokacija v Kopru:

Porsche Koper, Ankaranska cesta 10, 6000 Koper, tel.: +386 5 61 16 500

DO 30 % UGODNEJŠI REDNI SERVIS, MENJAVA OLJA, VELIKI SERVIS

Za vas so pripravili ugodne varčevalne pakete, s katerimi boste odlično poskrbeli za redno vzdrževanje vašega vozila, hkrati pa boste privarčevali. Preverite ugodne servisne pakete Vedno vredno, ki so jih pripravili pri Porsche Koper za vozila Škoda starejša od štirih let!

Kaj vključujejo in prinašajo paketi za lastnike starejših vozil in kako poteka delo na servisih, nam je razkril Robert Babič, vodja servisa v poslovalnici Porsche Koper. "Vsa vozila, tudi starejša, ki so izven garancije, potrebujejo redno in kakovostno vzdrževanje, kar pa seveda predstavlja določene stroške." Ali na tem področju svojim strankam ponujate kakšne posebne pakete ali ugodnosti? "Za stranke z vozili ŠKODA, starejšimi od štirih let, smo pripravili varčevalne pakete Vedno vredno, ki prinašajo kar nekaj prihranka. Varčevalni paketi so pripravljeni za servise, menjavo zavor, izpušnih cevi, garniture sklopke, menjavo garnitur zobatega jermena, vodne črpalke, blažilnikov, akumulatorje …"

PRIJAVA NA SERVIS – PORSCHE KOPER

> Kontaktirajte Martino za ugodnejšo ponudbo servisa na 031 616 918 ali ji pišite na martina.gartner@porsche.si.

ZAKAJ JE POMEMBNO REDNO SERVISIRANJE AVTA?

Vedite, da je redno vzdrževanje izjemno pomembnega pomena za ohranjanje vašega vozila Škoda v odličnem stanju, namreč višja starost vozil pomeni tudi večjo možnost okvare. Zato je zelo pomembno, da vse servisne storitve opravljate redno. V kolikor menjave olja ali drugih servisnih storitev ne opravite redno, lahko pride do večjih napak v motorju.

ZAKAJ IZBRATI POOBLAŠČENI SERVIS ŠKODA KOPER?

Zagotovo vam je zanesljivost na prvem mestu in pooblaščeni serviserji so brez dvoma tisti, ki jim lahko pri vzdrževanju najbolj zaupate. Za vašo Škodo bo tako strokovno in vrhunsko poskrbljeno. Njihovi mehaniki se redno izobražujejo, neprestana povezava z matično tovarno Škoda ter uporaba profesionalnih originalnih rezervnih delov pa skrbijo za to, da vam bo vaša Škoda še veliko let zagotavljala užitek v vožnji. Redno vzdrževanje vozila namreč bistveno vpliva na brezhibnost vaše Škode, prav tako pa ji podaljšuje življenjsko dobo:

- dvoletno jamstvo na delo in vgrajen material,

- garancija za nadomestne dele in storitev,

- ohranjanje standardov iz matične tovarne,

- kvalitetna in strokovna tehnična podpora na najvišjem nivoju,

- potrjena servisna zgodovina vozila,

- večja varnost na cesti,

- jamstvo mobilnosti: članstvo v Asistenca Porsche Slovenija.

KATERE SERVISNE STORITVE LAHKO OPRAVIM PRI PORSCHE KOPER?

Pooblaščeni servis Škoda v Kopru opravlja prav vse servisne storitve, ki jih potrebujete!

Škoda menjava olja Koper – Vedno vredno servisni paketi,

Veliki servis Škoda Koper – strokovna menjava zobatega jermena,

Servis zavor Škoda Koper – ugodna menjava zavor.

POPRAVILO POŠKODOVANIH VOZIL ŠKODA V KOPRU

Ste vedeli, da lahko hitro in povsem enostavno prijavite škodo na vašem vozilu brez obiska zavarovalnice? Škoda Servis Koper je namreč tudi uradni pogodbeni servis za Triglav zavarovalnico, Sava zavarovalnico, Allianz zavarovalnico, Generali zavarovalnico in Porsche zavarovanje. Kot uradni pogodbeni partner lahko pri njih preprosto opravite tudi cenitev škode.

Posvetujte se z njihovimi servisnimi svetovalci ali osebno obiščite poslovalnice, da se pogovorite o ugodnih varčevalnih paketih. Za varno in ugodno vožnjo vsak dan.

SERVIS ŠKODA – KONTAKTI:

Porsche Koper, Ankaranska cesta 10, 6000 Koper, tel.: +386 5 61 16 500