KAOS MED POUKOM NA ENI IZMED SREDNJIH ŠOL: Posnetek razkril popivanje, kajenje in nedopustno obnašanje do učiteljev (VIDEO)

Slovenija

V javnost je prišel posnetek kaotičnega obnašanja dijakov med poukom na eni izmed slovenskih srednjih šol. Z njega je razvidno, kako učenci med poukom kadijo, popivajo, se neprimerno obnašajo in imajo nespoštljiv odnos do profesorjev.

Posnetki nedopustnega obnašanja dijakov so nastali lani v Tehniškem šolskem centru (TŠC) Maribor. Pridobili so jih v uredništvu maribor24.si. Portal ob tem na podlagi pričanja nekdanjega dijaka poroča, da so to realne in vsakodnevne razmere na omenjeni šoli. Tudi ravnatelj Darko Kukovec je priznal, da disciplinski postopki učencev potekajo stalno, a kot razlog navaja, da zaradi velikega števila dijakov. Poleg tega je za portal tudi povedal, da so vpisi v dnevnik pri 760 dijakih dnevni, hujših kršitev pa letos niso obravnavali, so jih pa v lanskem letu. Ko gre za fizične poškodbe, dogodke prijavijo tudi policiji, je pojasnil.  

Po mnenju nekdanjih dijakov profesorji za disciplino ne naredijo skoraj nič, problem naj bi predstavljajo tudi popivanje na šolskih izletih, še piše maribor24.si. En učenec naj bi v preteklosti celo fizično obračunal s profesorjem in ga popljuval.  

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija